Tolatáskor visító nyikorgó hang mitől lehet?
Amikor tolatok az autóval,néha erős,néha pedig enyhébb nyikorgást hallok a hátsó kerekektől.
Pontosan nem tudom melyik oldalt,az egyik odalon nem rég cseréltem fékbetétet,jól bezsíroztam a féknyereg csúszkákat,de a hiba nem szünt meg.Lehet,hogy a másik odalon lehet a probléma.Esetleg a másik oldali féknyereg csúszkák szárazak lehetnek,és attól adja ki ezt a nyikorgó hangot? Vagy a fékbetéttel lehet gond? A másik oldalt még nem szedtem szét,a fékbetéten még bőven van anyag,ezért tanácstalan vagyok,vajon mitől lehet ez a hang.
Sokszor kellemetlen,amikor a bolt parkolójából tolatok ki,és nagyon hangosan hallani lehet a nyikorgást.
Az autót nem rég vásároltam,és már a vásárlás utáni nap észleltem ezt a hangot.
Legtöbbször balra tolatáskor hallani,de van amikor egyenes tolatáskor is előjön (ezt a ritkábbik eset)
Rátolattál a macskára. Máskor figyelj oda.
Amúgy valami ilyenkor el van görbülve vagy vetemedve. Azért csak az egyik irányba hallod. Valószínűleg nemcsak tolatásnál nyikorog, de rendes sebességnél túl gyorsak a nyikkanások, és nem veszed észre, meg nem is figyelsz annyira oda.
:D :D
Köszi,énis valami ilyesmire gondolok,csak tudnám mi lehet elvetemedve.
MIlyen autóról van szó?
Hátul dobfékes?
Az már alap hogy féket párban javítunk vagy teszünk rendbe.
De ha balra kanyarnál csinálja akkor első keréknél lesz a hiba.
Biztos vagyok benne, hogy hatulrol jon a hang.
Tárcsafékes az auto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!