Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Ha a biztosító felmondta a...

Ha a biztosító felmondta a szerződést ki kell fizetni a tartozást?

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 10:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az utolsótól kérdezném! Jártál bent a banknál megkérdezni a fizetési könnyítéseket? Mert szinte semmi értelmük és ez nem csak az én véleményem!

De amúgy a saját kérdésemre a válasz az hogy nem kellett a tartozást befizetni, kötöttünk egy új biztosítást és csak arra kellett az első 2 havi díjat befizetni!

2010. aug. 14. 10:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen jártam benn a bankban fizetési könnyítést kérni, a jelzálog hitelemre épp most nem rég újra kértem. 6 hónapot lehet kérni, és ha lejár ezt lehet hosszabbítani 4-szer összesen 2 évre, sőt még arra is volt lehetőségem, hogy összevonassam más tartozással, és futamidő hosszabbításra is volt lehetőségem. 83 ezer helyett 22 ezret fizetek. Van egy személyi kölcsönöm ott meg 6 hónapig felfüggesztették. Igen, meg kell fizetni azt amikor kevesebbet fizetsz, elosztják a fennmaradó futamidőre. A problémát Neked kell megoldani még, ha most ez nem is tűnik előnyösnek, de nem az a megoldás, ha nem fizetek. Még azt szeretném ehhez hozzáfűzni, most tanultam egy új szakmát, független pénzügyi tanácsadó és biztosításközvetítő. Amikor ezt tanultam már láttam, hol rontottam el a pénzügyeim és egyet megfogadtam, hogy az még egyszer elő nem fordulhat, hogy Én ilyen helyzetbe kerüljek és nem lesz megtakarításom, tartalékom amihez nyúljak, mert ha annak idején csak pár ezer forintot raktam volna el ami simán elment másra, most nem fájna a fejem. Én tanulok a saját hibámból és keserves ez a tanulópénz, de nagyon.
2010. aug. 14. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!