Ha a biztosító felmondta a szerződést ki kell fizetni a tartozást?
Mire gondolsz? Én már két biztosításból is szálltam ki úgy, hogy év közben nem fizettem ki az aktuális negyedévi díjat. (Elvileg ugye csak a fordulónapon lehetne megszüntetni.) Többször próbálták leszedni a bankszámlámról, párszor írtak levelet, aztán feladták. Ennyi.
Amikor újra szerződést kötöttem az egyikkel egy szóval sem mondták, hogy a korábbi biztosításom nincs rendezve.
Lakás biztosítás, nekünk havonta vonják, de mostanában nem tudták levonni a számláról, ahogy számoltuk 3 havi elmaradásunk van! Ma küldték a levelet hogy megszűntették de ott nincs írva semmi hogy mennyi lenne az elmaradás, de a poén az az egészben hogy felszólítás se jött csak ugye az sms a banktól hogy nem tudták levonni!
Ugyanannál a biztosítónál lehet megint kötni? Mert a hitel miatt valami muszáj!
Ja, hogy hitelfedezet lakás biztosításáról van szó.
Ilyen esetben a biztosítás a bankra van engedményezve, ezért nemfizetés esetén a bankot is értesíteni fogja a biztosító. Az már viszont nem olyan egyszerű történet.
Sürgősen köss biztosítást, fizesd ki előre az első negyedévet, és szaladj a papírokkal a bankba.
ha még nem késő.
Még nem késő mert 15 napom van hogy bemutassam az új biztosításról a papírokat és ma kaptuk a levelet!
Kötünk másik biztostítást mert tudjuk hogy kell csak még azt nem tudjuk hol de utána nézünk!
Köszönöm a válaszaidat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!