Hogy lehetek sikeres tanácsadó?
19 éves srác vagyok, barátokon keresztül ismertem meg az ország piacvezető pénzügyi tanácsadóit (3 betűs német cég).Elvégeztem az oktatásokat, letettem a független biztosításközvetítői vizsgát.
Kezdeném amunkát, de nem igazán megy. Hívogatom a régi ismerősöket, de abszolút senki sem érdekel, hogy mivel foglalkozok.
Pedig egy teljesen ingyenes tanácsadásról lenne szó, veszíteni valója nincs az ügyfélnek.
Miért ilyen zárkózottak az emberek? Miért nem nyitnak jobban?
Így elég nehéz lesz boldogulni ebben a szakmában
Nem hiába van ez a cég tele 20-30 közötti, vasalt öltönyt viselő, zselézett hajú, parfümös srácokkal.
1) nem vagy és itt nem leszel tanácsadó, ez a belső propaganda. Simán többes ügynök.
2) egy tanácsadó független, nem jutalékért dolgozik, és komoly szakmai végzettsége van. Nem, a belső tréning és esetleg az MNB vizsga nem az.
3) ismerősnek, rokonnak eladni biztosítást szinte lehetetlen. Nem vesznek komolyan.
Ha ilyet akarsz csinálni menj nagy biztosítóhoz függő ügynöknek. Nem kell szégyellni a céget, komoly háttér, címanyag, nem tömik a fejed propagandával. És SOKKAL többet lehet keresni ugyanannyi munkával. Itt csak lehúznak, nincs speratív juti, meg eleve kevés a szerzési is. Nincs címanyag támogatás. Sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!