Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Csak én vagyok eladósodva...

Csak én vagyok eladósodva ennyire?

Figyelt kérdés
Több felomondott személyi kölcsönöm van,egyszerűen nem tudok kiutat ebből a válságból...a bajt tetézi,hogy munkanélküli lettem...-még mielőtt valaki okoskodna,nem plazma tv-re és nyaralásra kellettek a kölcsönök...
2010. júl. 11. 10:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mivel nem lehet elhelyezkedni....énnekem nem kevés gyakorlatom van,de egy helyről sem hívnak vissza,mivel túlképzett vagyok...valahová pedig mivel 34 éves vagyok-öreg vagyok....no comment...-most akkor erre mit mondjak?
2010. júl. 31. 20:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem mi lett azóta a hiteleiddel? Behajtották,folyamatban van vagy mit léptek a bankok? Azért kérdezem mert sajnos én is a sorstársad vagyok.2 évvel ezelőtti felmondott hitelem is van és azóta csak rosszabb lett a helyzet. Többször volt kint a végrehajtó de nem tudott mit elvinni. Próbáltam egyezkedni a behajtó cégekkel és felajánlottam,hogy fizetek havonta kisebb összegeket mivel több hitelem is van de nem álltak szóba velem. Volt bank amelyik havi 70 ezret követelt minimum! 65 ezer volt a fizetésem akkor. Egy másik bank belement volna a havi 15 ezres részletbe ha egybe befizetek 10 napon belül 150 ezret. Vicces volt,már csak nevetni tudtam rajta. voltak hetek !!! amikor csak üres vajas kenyér volt a menü és 20km-t bicikliztem a munkahelyemre mert nem volt pénzem buszjegyre. Feladtam a harcot mert nincs értelme. Nekik a kevesebb nem elég én meg éhen halni nem fogok.Fogalmam sincs mi lesz!?
2013. máj. 9. 07:41
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Megkérdezhetem honnan interneteztek, ha ennyire szegények vagytok? Egyébként meg lehet munkát találni, el lehet menni fizikai munkára, több műszakba, nem kell mondani a diplomát/OKJ-s papírokat és máris van pénz. Have 90et is össze lehet szedni ilyen munkákkal..
2013. máj. 22. 12:14
 14/15 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó, a saját példám az, hogy több, mint 1 év munkanélküliség után találtam munkát (1,5 éve) és hát letagadott diplomával sem vettek fel olyan gyárba 1 műszakba dolgozni, amit összetudtam volna hozni a gyerekneveléssel, mert egyébként elváltként egyedül neveltem már akkor is a gyermekem, ezért segítség híján csak az óvodai nyitvatartással összeegyeztethető munkát vállalhattam be. TV előfizetést lemondtam akkor, de ha a 3000 ft-os netet is lemondtam volna, ami egy 15 éves ingyen kapott más által leselejtezett számítógépre volt és van azóta is rákötve, akkor még munkát se találtam volna, sőt valószínű az alatt a több, mint 1 év alatt meg is őrültem volna. Tehát az nem igaz, hogy aki munkát keres, az tuti talál is. Nem mindenkinek jó pont a gyerekek miatt a több műszakos munkarend, és nem azért mert nem vállalnák be, hanem mert nem tudnák hova tenni a gyerekeket.
2013. máj. 22. 20:35
 15/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,köszönöm,hogy helyettem megválaszoltad ilyen szépen kúltúráltan az előtted író kommentjjjét,mert én valószínű nem lettem volna erre képes...no komment az ilyen hozzászólásokhoz,nem is fűznék hozzá semmit sem...:///

Remélem valahogyan ki fogunk mászni a gödörből,tiszta szívemből kívánom Neked is,mert nagyon is megérdemled a jót és a boldogságot!!!

2013. máj. 23. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!