Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Csak én vagyok eladósodva...

Csak én vagyok eladósodva ennyire?

Figyelt kérdés
Több felomondott személyi kölcsönöm van,egyszerűen nem tudok kiutat ebből a válságból...a bajt tetézi,hogy munkanélküli lettem...-még mielőtt valaki okoskodna,nem plazma tv-re és nyaralásra kellettek a kölcsönök...
2010. júl. 11. 10:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%
Én is ennyire elvagyok, nekem is a megélhetésünkre, ennivalóra kellett a pénz, valamint a rezsire és a megemelkedett lakáshiteltörlesztőre.28L
2010. júl. 11. 10:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Szia :) Valószínű, hogy Te írtál nekem a másik kérdésemben is, hogy "mit tudtok tenni,hogy ne vigyen elmindenteket a banok".Hát nem tudom mi lesz,de borzasztó helyzetben vagyunk-de komolyan...nagyon gyorsan kiút kéne...-de most nem látom mi lenne az?
2010. júl. 11. 11:07
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem,nem csak Te vagy eladósodva hanem mi is. És még gondolom sok ezer társunk.Több felmondott hitelem van már nekem is.KHR nem is egy banki tartozás miatt.Mondjuk ezt nem bánom mert valószínűleg nem ebben az életemben fogok onnan lekerülni és ezzel kibiztosítottam magam arra,hogy soha többé ne tudjak hitelt felvenni.Nekem már nincs kiút,de már nem érdekel.Belefáradtam a harcba. Vigyék a bankok amit csak tudnak és hagyjanak békén.Ez már így nem élet,hogy naponta fenyegetnek,zaklatnak és idegileg a padlóra küldenek.Az anyagiakról már nem is beszélek mert olyan feltételeket szabnak amit lehetetlen teljesíteni.Azt mondják kérjek kölcsön valakitől :D:D:D Jó mi? Senkit sem hibáztatok csak magamat.Nem plazma tv-re kellett a hitel hanem próbáltam menteni a menthetőt és egyre mélyebbre süllyedtem.Hát igen,ez az adósságcsapda.Ma már tudom,hogy nem szabadott volna hitellel hitelt törleszteni de amikor az ember éhes és utána dobják a bankok a hitelt akkor nehéz ellenállni.Egy életre megtanultam a leckét.
2010. júl. 11. 11:48
 4/15 A kérdező kommentje:
11:48-as-mintha az én számból szedted volna ki a szavakat :D.Ugyan ezek a gondolataim nekem is...-azt mondják a bakok ,hogy "kérjek kölcsön valakitől"-mondjuk engem már nem is hívogatnak-szóval nem tudom,hogy mi van.Gondolom mihelyst ráterheli valamelyik bank a lakásomra az egyik hitelt-abban a pillanatban felmonja a lakást finanszírozó bank is a hitelemet és jön az árverezés.Csak arra vagyok kíváncsi,hogy kinek tudják eladni ezt a sok árverezett lakást?-bár valószínú,hogy ez egy maffia.és olcsón megvesznek minden lakást és felújjítják és eladják búsás pénzekért...-engem nem érdekel az egész már...-ebből nincsen kiút szerintem!
2010. júl. 11. 14:38
 5/15 anonim ***** válasza:
80%

Ha ez enyhíti a fájdalmadat én is sorstársad vagyok.

Múlt héten jöttek hozzám valami önmagukat végrehajtónak mondó társaság, aztán kértem tőlük a bírói határozatot, meg a Végrehajtási Lapot, hogy amint ezeket megnéztem beengedem őket, nekiálltak cirkuszolni, hogy rendőrséget hív meg stb., mondtam nekik, hogy azt én fogom kihívni magánalaksértésért, meg zaklatásért, egyből "már csak" beszélgetni akaratak velem, meg körülnézni a lakásban, mondtam nekik, hogy TAKARODÓ, vagy lőjenek le, vagy csukjanak le, vagy ha ehhez kevesek akkor húzzanak a f@szba. Az ügyvédem tanácsa alapján felhívtam a figyelmüket, higy KIZÁRÓLAG levélben , illetve a bíróságon vagyok velük hajlandó tartani a kapcsolatot, mert az idegrendszerem, egészségem az egyetlen vagyonom, amiből nem engedek.Ha mégegyszer telefonálnak, vagy bírósági felhatalmazás nélkül személyesen keresnek meg, feljelentem őket. Tettem is egy bejelentést a rendőrségen, zaklatásért, rendszám, telefonszám megadásával, következő alkalommal bíróságon teszek feljelentést, amit megalapozok, a korábbi rendőrségi, rövid útoni bejelentéssel. És annyira perelem őket, amennyivel tartozok!

Fel a fejjel, és keményen, nézzetek utána a végrehajtási törvényben mindennek, aztán csak nyugi..

Azért mert az ember szerencsétlen paszban van, hülyének és semminek néznek bennünket.

2010. júl. 12. 18:26
 6/15 A kérdező kommentje:

Ha ez enyhíti a fájdalmadat én is sorstársad vagyok.

Múlt héten jöttek hozzám valami önmagukat végrehajtónak mondó társaság, aztán kértem tőlük a bírói határozatot, meg a Végrehajtási Lapot, hogy amint ezeket megnéztem beengedem őket, nekiálltak cirkuszolni, hogy rendőrséget hív meg stb., mondtam nekik, hogy azt én fogom kihívni magánalaksértésért, meg zaklatásért, egyből "már csak" beszélgetni akaratak velem, meg körülnézni a lakásban, mondtam nekik, hogy TAKARODÓ, vagy lőjenek le, vagy csukjanak le, vagy ha ehhez kevesek akkor húzzanak a f@szba. Az ügyvédem tanácsa alapján felhívtam a figyelmüket, higy KIZÁRÓLAG levélben , illetve a bíróságon vagyok velük hajlandó tartani a kapcsolatot, mert az idegrendszerem, egészségem az egyetlen vagyonom, amiből nem engedek.Ha mégegyszer telefonálnak, vagy bírósági felhatalmazás nélkül személyesen keresnek meg, feljelentem őket. Tettem is egy bejelentést a rendőrségen, zaklatásért, rendszám, telefonszám megadásával, következő alkalommal bíróságon teszek feljelentést, amit megalapozok, a korábbi rendőrségi, rövid útoni bejelentéssel. És annyira perelem őket, amennyivel tartozok!

Fel a fejjel, és keményen, nézzetek utána a végrehajtási törvényben mindennek, aztán csak nyugi..

Azért mert az ember szerencsétlen paszban van, hülyének

és semminek néznek bennünket.

18:26-os válaszoló-köszönöm a válaszodat...-hát akkor ti sem vagytok valami "fényes helyzetben...sajnos...-de ebből egyébként tényleg én sem látok semmi kiútat...-ez van-nem kellett volna vennem lakást,csak tudod az mber mindíg azért azon volt,hogy olyan nagy büszkeség volt számomra az,hogy mégsem 30 évesen egy albérletben lakom,hanem sajátban...nálam nem is a lakáshitellel van MÉG! a gond, hanem a személyi kölcsöneimmel,amiből már egyet sem tudok fizetni...-hogy mi lesz,nem tudom...mondjuk nagyon érdekes dolog,hogy a Raiffeisen banos hitelemet is felmondták és két különböző nevezetű behalytó cégtől is kaptam levelet,két különböző összeggel-tehát mostmár azt sem értem,hogy kinek is tartozom igazán????

2010. júl. 18. 17:46
 7/15 Főzős Laci ***** válasza:
Nos,én is el vagyok adósodva:40F-Kecskemét.Munkanélküli vagyok 1.5 éve,2 hitelünk van=havi 95000 ft körül.A feleségem is munkanélküli.Trükközünk a számlákkal.Pénzünk az nincs,de van egy jó autónk,és nem fogom fillérekért elherdálni!!!De az összes bank egy nagy szemétláda...Fel a fejjel,innen már csak felfelé vezet az út!
2010. júl. 20. 21:10
 8/15 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy a személyi kölcsönök mire mentek?

Mert a lakáskölcsönöket megértem, mert mindenki a sajátjában szeretne lakni.

2010. júl. 20. 22:25
 9/15 anonim válasza:
Igen, sajnos rengeteg eladósodott ember van, köztük mi is a családommal. Szerintem az volt a baj, hogy anno az első hiteleinket túl könnyen kaptuk meg. Aztán sorra vettük fel a többit, amelyekből az előzőeket fizettük. Nálunk közbejött egy éven belül két temetés, aztán némi táppénz, no meg két gyerek. 4 éve vagyok gyes-en, a párom hivatalosan átlagfizetést kap, persze ahogy tud, trükközik. Meg a számláinkat is úgy fizetjük, hogy átnézem, melyik maradhat el-mert 2 hónap elmaradást még elviselnek a szolgáltatók. Kb ötödik éve vagyunk bar-listán, azóta zaklatnak minket a bankok. Jah, a házunkat kisebbre cseréltük 2 éve, így sok hitelt vissza tudtunk fizetni, az apróbbak megmaradtak. Kb 2 hete írtam legutóbb az OTP Faktoringnak egy szívhez szóló levelet, melyben megemlítettem, hogy 4 tagú családunk jövedelme havonta kb 130 ezer FT, ebből nem tudunk hirtelen visszafizetni kb 1 millát. Válaszként küldtek csekkeket, részletfizetési megállapodással. Csak az én nevemre kb havi 20 ezret kellene fizetnem, holott megírtam nekik, hogy a gyes összege-amit ugyebár kapok-28000 Ft. Én leginkább azt nem értem, hogy a bank miért nem érti meg, hogy hajlandó vagyok visszafizetni a tartozásomat, csak nem tudok egyszerre ennyit. Tehát ha pl. hosszabb futamidőre adnák... Hát, ez egy szélmalomharc. Egy ideje lottózom:) Bocs a hosszú válaszért!
2010. júl. 21. 20:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Mindenki írja, hogy munkanélküli. Megkérdezhetem, hogy miért nem mentek dolgozni? Tényleg nem bántó szándékú a kérdésem, csak kíváncsi vagyok rá.
2010. júl. 31. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!