Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bet365 levett egy összeget a...

Bet365 levett egy összeget a kártyámról?

Figyelt kérdés

18 éves elmúltam, illetve a saját kártyámat akartam használni, szóval mindent normálisan csináltam.

Az összeget az oldalon nem kaptam meg, de a kartyámról eltűnt...

A súgó ezt írja "Amikor egy hitel- vagy bankkártyás befizetés elutasításra kerül, az összeget a kártyakibocsátója ideiglenes lebklokkolja, így az nem lesz elérhető. Az ilyen összegek legtöbb esetben rövid időn belül visszakerülnek a számlájára. Bizonyos esetekben az összeget hosszabb ideig is visszatarthatják és az összeg feloldásának ideje kártyakibocsátóként változhat.

Elsőként a bankjával kellene felvennie a kapcsolatot, és kérnie kell az összeg feloldását, hogy az visszakerülhessen a számlájára. Amennyiben az összeg nem lesz elérhető a bankszámláján 10 banki munkanapon belül, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk"

Szerintetek vissza kerülhet az összeg a számlámra, anélkül, hogy fel kéne vennem a kapcsolatot a bankkal?

Az a baj, hogy vagy tizenX alkalommal megpróbálkoztam a befizetéssel, mivel a hibaüzenet azt írta összesen, hogy valami hiba lépett fel a tranzakció során, próbálkozzak újra vagy válasszak másik fizetési módot.

Mivel én csak annyit tudtam, hogy VAN a bankszámlámon pénz, ezért újra próbálkoztam, sokszor... Azt rémálmomban sem gondoltam volna, hogy zárolják a befizetni kívánt összeget, ezért nem ellenőriztem a próbálkozásaim közben az egyenlegem...

Viszont mivel több mint 10* próbálkoztam, most az eredetileg befizetni kívánt összeg több mint 10*-esét zárolták. :/

Szóval szerintetek lehetséges, hogy néhány napon belül "visszakerül" magától az összeg? Mert nem igazán szeretném a bankkal felvenni a kapcsolatot emiatt, nagyon cikinek érezném, ha erről kéne beszélnem, illetve biztos megkérdeznék hogy minek próbálkoztam ennyiszer...

Viszont amúgy elég felháboritónak tartom ezt az eljárást, hogy nem csinálhatok autómatikusan azt a saját pénzemmel amit szeretnék.

Van valakinek hasonlóval tapasztalata?

Most mi a legjobb döntés?

2019. máj. 8. 18:31
 1/7 A kérdező kommentje:
Amúgy visa kártyám van, rendszeresen vásárolok steamen, google play-en, spotify előfizetésem is van, csomagot és kaját is előre szoktam rendezni bankkártyával... Szerencsejátékos viszont nem vagyok, még sosem próbáltam, de azt hittem hogy olyan simán felkerül a pénzem mint bárhol máshol.
2019. máj. 8. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Irj a bet365-nek.
2019. máj. 8. 19:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ez elvileg nem a bet365 hatásköre...

Ők is azt írják a súgónál, hogy elsősorban a bankkal érdemes felvenni a kapcsolatot.

Ami számomra, az idézett szövegből nem egyértelmű, hogy a zárolt összeget egy időután van e esély, hogy a bank magától elérhetővé teszi, vagy ilyen nincs, nem létezik, mindenképpen szólni kell ehhez?

2019. máj. 8. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az összeg(ek)et csak zárolták, legrosszabb esetben 30 napon belül feloldásra kerül. Ha akkora az összeg, ami belezavar a havi költségvetésedbe, nyugodtan hívd fel a bankodat - akár hajnali kettőkor is - elvégre ezért (is) fizeted nekik a havi számlavezetési díjat. Hidd el, semmi szégyelnivaló nincs benne és az ügyintéző sem fog kinevetni, számára tök indifferens lesz, te leszel egy a napi több száz hívásából.
2019. máj. 8. 19:45
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi! Nem zavar annyira be, csak végleg nem szeretném elveszíteni azért ezt az összeget...

Úgyhogy akkor szerintem kivárom a max. 30 napot, remélem tényleg feloldják.

Ha ez valóban így van, akkor leesett a kő a szívemről.

Ezekszerint a probléma majd magától megoldódik... :D

2019. máj. 8. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Az alapprobléma vélhetően nem, de ez még simán. ;)
2019. máj. 8. 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. Hogy szerencsejátékra költesz, a te dolgod, felnőtt ember vagy, ebbe nem szeretnék belemenni. :) Jó esetben a bank (pl OTP) hamarabb feloldja a zárolást, ha az tényleg zárolás "pre-auth" volt.
2019. máj. 8. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!