Mindennek megfeleltem, mégis elutasította a bank a személyi kölcsönt?
Sziasztok!
OTP-nél vagyok 2011 óta, rendszeres a jövedelmem, KHR is rendben van, teljesen tökéletes minden, a munkáltatóm is nagy cég, éppen beruház. Valami oknál fogva elutasítják a kérelmet és nem sikerült még megmondani hogy miért. Álíítólag jártak úgy, hogy nyitottak folyószámlahitelt és utána engedte a rendszer hogy a személyi kölcsönt is megcsinálják. Most jövő hétfőig várnom kell, mi is nyitottunk folyószámla hitelt. Teljesen kiakasztott a dolog, ha megfelelek mindennek, miért nem engedélyezik?....valakinek sikerült megoldania ilyen problémát már esetleg? Esetleg menjek át másik bankhoz?
"Személyesen voltam bent. Mindent rendben találtak, ők sem értik. Telefonáltak központba de nem tudták ott sem megmonsani."
Tudtak volna, csak nem akartak, ez igy mukodik, a hitelbiralat reszletei nem publikusak. Valamiert tul nagy kockazatot lattak benned. Probalkozhatsz mas banknal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!