Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 500ezer Ft örököltem, mit...

Mr. Idegen kérdése:

500ezer Ft örököltem, mit tegyek vele?

Figyelt kérdés

a, éljem fel, vegyek azt amit akarok

b, fektessem be

2010. júl. 2. 16:01
 1/9 anonim válasza:
attól függ hány éves vagy
2010. júl. 2. 16:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Vegyél egy részéből amit akarsz(max. 100 000 körül szerintem),többit rakd be bankba.De tényleg attól függ hány éves vagy.
2010. júl. 2. 16:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Add nekem. :)
2010. júl. 2. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Fektesd be,vegyél kortárs festőktől festményeket.

Egy kortárs festő:)

2010. júl. 2. 16:28
 5/9 A kérdező kommentje:
23/F
2010. júl. 2. 16:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Fektesd be valamibe, a banki kamat még az inflációt sem fogja kompenzálni, ráadásul van egy nagyon jó dolog a beteszem a bankba módszernél, amit úgy hívnak: kamatadó.
2010. júl. 2. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Először is örülj, mint majom a törzsfejlődésnek :D Szerintem érdemes bankba tenni, és ha valamit meg kell venned, akkor ott lesz kéznél. Semmiképp se herdáld el fölöslegesen, ki tudja, mikor lesz rá szükséged.
2010. júl. 2. 16:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha most nincsen rá szükséged akkor fektesd be cégbe vagy zenekarba vagy akár külföldön valami kicsi dologba. Ha írsz privátban tudok segíteni neked mert van tapasztalatom benne.
2010. júl. 3. 22:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a helyedben életbiztosításba fektetném. Havi összegekkel (kb. 10-15000 Ft) befizetve ha lejár kb. 15-20 év múlva durván 25%-40%-os haszont szedhetsz össze. Emellett éves szinten az államtól visszaigényelhetsz maximum 100.000 Ft adójóváírást is, vagyis 5 év alatt minimum megdupláztad a pénzed. Én is ezt a módszert alkalmazom, jelenleg az UNION-nál, az UNIQA-nál és az AEGON-nál van félretéve a pénzem. Ja, és ha holnap elcsap egy autó, a nővérem azonnal megkap minden pénzt.

Bankba semmiképpen se rakd, ott maximálisan olyan 12-14% kamatot szedhetsz össze. Részvényvásárlást sem ajánlom, mert ha nem értesz hozzá (de ha értesz, akkor is), nagyon rizikós.

2010. júl. 4. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!