Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Új autó vásárlásnál bérminimum...

Új autó vásárlásnál bérminimumos (nettó 130 ezres) fizetésre kaphatok hitelt?

Figyelt kérdés
Pl.: Egy 4 milliós kocsiba ha belefizetek 2 millió önrészt.
2019. febr. 17. 10:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig nem szállingóztak, sztem ezután se fognak már, ahogy én se :) Nekem ilyen barátaim vannak, a legtöbben megtalálták a számításukat a végzettségükkel. Én is már elértem itthon azt, hogy sima alkalmazottként 400k nettó körül keresek, nekem inkább az a perspektíva, hogy középvezető legyek előbb-utóbb, akkor majd adnak kocsit is, a fizetésem is millás lesz. De persze ahogy mondják, mindenki asztat csál, amit akar :)
2019. febr. 17. 18:11
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Aki itthon nem tud boldogulni, az külföldön sem fog. Nekem 2 ismerősöm van kint az összes közül, az egyik folyamatosan panaszkodik, hogy ő ott migránsnak számít és ezért sz.r a sorsuk. A másik meg már suliban is k...va volt, szerintem most is az.
2019. febr. 17. 18:35
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
ha "csurran cseppen" még havi 600 ezer forint nettó akkor vedd meg a 4 milliás autót, ha nem akkor erre neked egszerűen nincs kereted. Amúgy havi 130 ból hogy a fracba tatasz fenn egy autót?
2019. febr. 17. 21:05
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Szóval havi 130 nettóból tölreszed a hitelt, tankolod, szervzieled, biztosítod az autót, fizeted az adóját. Meg persze valamiből élsz is (lakás, étkezés)...

Áruld már el hogy csinálod, mert szerintem sokan kíváncsiak a titokra...

2019. febr. 18. 07:48
 35/39 anonim ***** válasza:
0%

# 31

Mindenki a saját sorsa kovácsa. Ugyanakkor érdekes hogy inkább otthon tolod évekig mire lesz "millás fizetés"

ahelyett hogy egy nagyobb váltással azonnal meg lenne a milla.

Te tudod :)

2019. febr. 18. 14:59
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Szinte minimálbérből a 4 milliós autóra még cascót is akarsz fizetni? Nem kicsit vagy eltájolva.

És ha félsz kétmilliós használtautót venni, hogy mi lesz majd a javításával, akkor vegyél egymillióért, és marad egymilliód szerelőnek, ha kell.

2019. febr. 18. 17:17
 37/39 anonim válasza:
74%

Hitel a fizetés 50%-ig terhelhető maximum.

Tehát valószínűleg megkapnád a hitelt. 130ezerre is. A személyi kölcsönnél kb. Max 30%-ot kell rászámolni.. Annyival többet fogsz vissza fizetni. Futamidővel lehet játszani, de nem éri meg.

2019. febr. 19. 01:07
 38/39 anonim ***** válasza:
57%

"Maradjunk annyiban hogy egy szolgálati autóhoz minimum középvezetőnek kell lenned.

Szolgálati autót nem adnak otthon könnyen.Ma az még egy státusz szimbóluma az otthoni béren kiv juttatásokban."

Ez inkább cég függő. Van ahol adnak egyszerű dolgozónak is, nekem is volt pedig sose voltam vezető beosztásban.

Amúgy szerintem semmit sem jelent. Be lehet árazni, forintosítani. Most például többet keresek mint akkor autóval, benzin pénzzel együtt.

2019. jún. 6. 17:34
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, elég régen írtad ki a kérdést. Mi történt azóta? Kaptál hitelt, megvetted az autót?

Ha még nem vettél, akkor megkérdezem: miért nem lízingelsz egyet? Az is a Tiéd lesz a végén... bár igazából ahhoz is lehet, hogy elég kevés a fizetésed, mert igen, azt az autót fenn is kell tartani.

Aki azt írta, hogy max. 50 %-ig terhelhető a fizetés, annak csak annyit: igen, ez a törvény, de egy nettó 130 ezres fizetést tuti nem fognak 50 %-ra beterhelni, főleg nem autóhitelre - nem hüle a bank se.

2019. szept. 29. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!