OTP számlára tudok eurót befizetni?
Sziasztok!
Nagynénémék Németországban laknak, és Karácsonyra kaptam tőlük postán 30 eurót készpénzben. A kérdésem az lenne, hogy ha én személyesen bemegyek az egyik bankfiókba, akkor én ott be tudom fizetni a számlámra, vagy előbb keresnem kell egy valutaváltót? Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem tudom, miért akarod betenni - de én a helyedben ilyen kis összeget nem tennék bankba:
1.- először is át kell válatnod ft-ra - itt vesztesz egy kevés pénzt
2.- beteszed a bankba, de nem kamatozik, nem csinál semmit, max levásárolod kártyával vagy később felveszed készpénzben.
Ha rám hallgatsz és nem feltétlenül van szükséged a pénzre, akkor tartsd meg euróban.
Közeli országokban (Ausztria, Bécs, Szlovákia) bármikor el tudod költeni.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem tartom valószínűnek, hogy az elkövetkező 10 évben külföldre utazok, ezért akarom forintra váltani. Illetve az a dolog, amit meg akarok venni, csak banki utalással fizethető, és azért 10.000 forint is valami. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!