Idős ember vagyok, így nem nagyon értek ezekhez az úri huncutságokhoz. A közelben csak OTP ATM van, erről tudok-e a Raiffaisennél vezetett számlámra befizetni?
1-es, a netbank nagyon jó, de kp-t befizetni nem lehet netbankon keresztül :-)
Kérdezőnek: úgy van, OTP-s automatánál csak OTP-s számlára lehet befizetni - más bank számlájára nem.
Két eset lehetséges: vagy be kell menni a legközelebbi Raiffaisen bankba és ott befizetni, vagy ott megszüntetni a számlát, (ha csak OTP van a közelben) és az OTP-nél nyitni egyet.
Azt is csak úgy, hogy be kell menni a számlavezető bankba és ott szerződést kötni a netbankos belépésekhez.
Nem tudom, mennyire járatos az internet világában, de bár a netbank kényelmes, de a netbankba való belépés nem túl egyszerű (főleg egy idősebb embernek): azonosító, számlaszám, jelszó, esetleg telefonra jövő sms kód a belépéshez) stb Persze meg lehet szokni, de néha még fiatalok is elfelejtik a jelszót, stb.
Kp. befizetésre pedig nem használható, mint írtam. Átutalásra, fizetés, különböző pénzek érkezésének figyelésére alkalmas, csoportos átutalással számlák fizethetők (azok netbank nélkül is), stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!