Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Saját számlára befizetni?...

Saját számlára befizetni? Érdemes ebben a formában is?

Figyelt kérdés

Lett egy kis felesleges készpénzem, de nem túl sok. Gondoltam, beteszem a számlámra, ott biztonságosabb helyen van. De leginkább kis címletű bankjegyekről lenne szó. Nem néznek bolondnak a bankban, ha sok ezrest és kétezrest fizetek be? Nem vonnak le ezért több költséget, mint ha nagyobb címletekben fizetnék be? Ha kicsit sok aprópénzem (fémpénz) is összegyűlik és nem tudom hova tenni, abból is lehet akár sok pénzérmét befizetni?

Az Erste banknál van a számla, ha ez számít.

2018. aug. 7. 23:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Papírpénzért biztosan nem szólnak. Aprót inkább költsd el boltban.
2018. aug. 8. 00:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Semeddig nem tart nekik géppel megszámolni, ha nincs köztük szakadt vagy hamis, akkor nem szólnak. Egyébként az Erste ATM-eken keresztül is lehet pénzt befizetni, egyszerre max 50db-ot, maximum 1 millió forintig. És ez már nem a régi "borítékos" megoldás, simán beteszed egy nyíláson, megszámolja, okét nyomsz és már a számládon is van a pénz.

Fémpénz befizetése ügyében azért nézd meg a hirdetményt, (azt csak fiókban tudsz befizetni) de szerintem ha nem beváltani, hanem befizetni akarod, akkor nincs semmilyen költség.

2018. aug. 8. 07:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. aug. 9. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!