Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha van egy havi 5 ezer forinto...

Ha van egy havi 5 ezer forintos megtakarításra kötött lakástakarékpénztári szerződésem és én azt kiegészítem havi 15 ezerrel, azaz havi 20 ezret fizetek, akkor az állami támogatást havi 5, vagy 20 ezer forint után kapom?

Figyelt kérdés
Még a jogszabály változás előtt kötöttem a szerződést idén februárban. Az elmúlt 13 évben ez így működött, jóváírták az állami támogatást 20 ezer forintra. A tv módosítás követően miért nem? Hiszen ezt nem korlátozza a módosítás, csak a szerződés hosszabbítás esetét.
2018. dec. 25. 21:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Értem. Csak az a nagy helyzet hogy nem ez van a jogszabályban. A bíróság előtt nem tudják az állásfoglalásukat alátámasztani semmilyen jogszabályi háttérrel.

Na mindegy, köszi a válaszokat, hagyjuk a témát, majd megvívom a harcot.

2018. dec. 28. 14:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled, szerintem se ez van a jogszabályban, de ha eredményesen megvívtad a harcot, örömmel venném, ha megosztanád velünk, mert engem is érintene.:)
2018. dec. 29. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!