Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok azt, hogy az...

Támogatnátok azt, hogy az Erzsébet-utalványt terjesszék ki többféle címlettel afféle "második pénznemmé" az országban, amit állami munkahelyen adnak fizetésként?

Figyelt kérdés

Aki állami cégnél dolgozik az nem Forintot kapna, hanem Erzsébet-utalványt. Az lenne a különbség, hogy az Erzsébet-utalvány nem konvertibilis és az állam dönti el, hogy mire lehet csak költeni.

Így ösztönöznék az embereket arra, hogy ne állami cégnél, hanem magáncégnél dolgozzanak.

Közmunkáért is szintén csak a Bözsi járna.

2018. ápr. 9. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Nem, viszont azt lehetne, hogy a szavazó helyiségben választhasson minden polgár: 10 ezer bözsi vagy szavazati jog.
2018. ápr. 9. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem! Adjanak rendes bankjegyet!! Az a fajin!!! 😁
2018. ápr. 9. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A pénz (pontosabban idehaza a forint) a hivatalos fizetőeszköz, amelyet mindenhol elfogadnak. Erzsébet utalvánnyal nem lehet víz, gáz, villany, egyéb számlát befizetni, s akkor még nem esett szó a hitelről.

Az országban sok közmunkás van, és sokan dolgoznak állami cégnél, szóval nem hiszem, hogy bárki eltűrné, hogy az állam megmondja, hogy a fizetését mire költheti.

2018. ápr. 9. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Na ne! Nem tudom honnan jött ez a gondolat de egyet értek előttem szólóval,miszerint nem lehet vele fizetni sem csekkeket,sem hitelt és nem kapsz rajta vegyiárut sem csak élelmiszert stbi. Nehogy már nekem állambácsi döntse el mire költök. Szerintem ebből csak az jönne ki hogy mindenki pénzé akarná tenni az erzsébet utalványát, és kapna jó esetben 10000-ért 7-8 ezret. Közmunkáért Erzsébet utalvány? Hmmm a közmunkát meg egy az egyben meg kéne szüntetni több okból is! Szerencsétlen 54 000ft-ot is erzsébetben adnád oda :D Ha normálisan működne az ország nem lenne szükség sem erzsébet utalványra sem közmunkára.Mindenki élhető,az árakkal arányos béreket kapjon ez lenne a cél nem gondolod? + kapna étkezési hozzájárulást! Ennek igy kellene működnie.
2018. ápr. 11. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!