Miért kell fizetni, ha AXA VIP számlát nyitok?
Előnyei:
1.banki átutalással vagy postai készpénz-átutalási megbízással (sárga csekk) tudja megtakarítását a számlán elhelyezni
2.az ajánlat a VIP betétszámlán újonnan elhelyezett megtakarításokra vonatkozik
3.ingyenes számlanyitás
4.ingyenes számlavezetés
5.ingyenes, telefonon intézhető utalás a két, előre megadott célszámlára
6.napi kamatszámítás, havi jóváírás
Kérdésem: akkor mi az, amiért fizetni kell?
Amit tudok: 1.pénzfelvétel, 2. átutalások , ha 2-nél több célszámlára utalok át.
És még van valami?
Az amit ők kínálnak, az nem nagy szám.
Pl: Nincs benne a kártya díja. És gondolom, mivel sok minden ingyenes, azt meg rendesen megszámolják és nem látom az ingyenes pénzfelvétele. És mivel az AXAnak nem sok (vagy szinte semmi) automatája nincs ezért egy sima pénzfelvételért lehet hogy fizetsz 100 Ftot is.
Itt vannak a kondíciók: [link]
Nem szerepel semmi 2-nél több célszámlára utalásról.
Köszönöm a válaszokat, különösen az utóbbi linket. Itt vettem észre, hogy ehhez nem igényelhető bankkártya és banki szolgáltatás, tehát ez nem jó nekem.
Olyant keresek, amihez van, és a netbank igénybevehető, és ingyenes vagy minimális a számlakezelési, számlanyitási díj, ill más költségek. Egyedül ha pénzt veszek le róla, ez a díj lehet magas.
Ha valaki fizet a számlámra pénzt, az gondolom nem az én számlám kondícióitól függ, vagy?
Nekem a postánál van Elekrtronikus számlacsomagom.
Nincs kártyadíj és minimális a számlavezetés
A középső oszlopot nézd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!