Mindenki hídlakó lessz? Tovább lent.
Figyelt kérdés
Most olvasom,a CHF akár 225ft is lehet.Mikor 2éve felvettem 146ft volt.De nagyon sokan vagyunk így,és ha nem tudjuk fizetni,mindenkit kilakoltatnak?Akkor lessz egy negyed ország hajléktalan,és lessz akinek 10háza lessz?Mert akinek van pénze felvásárolja.Vagy hogy lessz?Fogalmam sincs.2010. jún. 25. 18:25
1/2 anonim válasza:
Nagyjából így, ahogy mondod, egy bankárnak lesz 20 háza...
Apáméknak még a válság előtt a ház után volt még 6 millió, mára lett 12,5 millió... szerinted?
De semmi baj, ha jön a bank a házért, van dózeres ismerős, rögtön 4 felé lesz rántva a ház!
2/2 anonim válasza:
Szia! Az előtted lévő kérdés az enyém. Nagyon egyetértek veled. Én meg ugy jártam, hogy eladtam a lakásom és vettem rajta egy másikat , városban mert az előző lakás vidéken volt. Mindezt azért mert férjhez mentem és a férjemnek van lakása amit örökölt. Én meg nem akartam el kótyavetyélni az enyémet mert attol is féltem , hogy esetleg nem sikerül a házasságunk és én meg hajléktalan leszek. A házasságunk tök jó csak a lakás pup a hátunkra. A frank meg csak ugy huz felefelé. És nem tudom mitévők legyünk, mert mindent fizetni kell de két lakást nem tudunk fenntartani. Kicsit hisszu lett de ez most kijött belölem. De ugy látom vagyunk egy páran hasonló helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!