OTP utaltatja a hátralékot? Mi ez?
Figyelmetlenek voltunk múlt hónapban és pont nem maradt annyi pénz az egyik számlánkon, hogy le tudják vonni a személyi kölcsön törlesztőjét róla. Ilyen évek óta nem fordult elő, így amikor az állítólagos OTP ügyfélszolgálatos felhívta páromat pár nappal később, hogy legyen szíves utólag elutalni a tartozás összegét a büntetőkamattal megfejelve, ő nyilván rögtön meg is tette.
Ma ránéztem az sms-ekre és az átutalás mellett bizony befigyelt az automata hátralék beszedés, a büntetőkamattal együtt. Most duplán van a pénzünk náluk, bár az is megfordult a fejemben, hogy talán az ügyintéző számláján.
Tényleg létezik ilyen, hogy kézzel átutaltatják a hátralékot? Akkor mire fel az ismételt automata levonás? Nekem itt valami erősen nem kerek.
az is megfordult a fejemben, hogy talán az ügyintéző számláján.
na, ennyi ésszel nem csoda, ha azt se tudjátok kiszámolni, mennyinek kell a számlán maradni.
Tudod, számolni tudunk, azt már nem mindig sikerül eltalálni, hogy az otp milyen random összegekkel fogja még épp megterhelni a számlát a hónapban kezelési költségnek csúfolva :)
Azt ott mérgemben írtam nyilván. Ha már ennyire okos vagy, érdemben is válaszolhatnál a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!