Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Frankhitelesek mi lesz velünk?

Frankhitelesek mi lesz velünk?

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 15:48
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
26%

Ebben én mondjuk egyetértek a tegnapi után. Mégiscsak abszurd, hogy a románok lépése nem tetszik a zsindelyeknek, és mégis a forint esik. Olyan hülyék talán még a befektetők sincsenek, hogy alapesetben ne tudnák megkülönböztetni Bukarestet Budapesttől.

Hogy mégse tudják, ez szerintem azt mutatja, hogy most mindenki arra számít, hogy becsődölünk. Ha valami rossz hírt hallanak a térségből, utána se néznek, alapból azt feltételezik, hogy megint nálunk van gebasz.

2010. jún. 26. 11:44
 22/36 anonim ***** válasza:
53%

ma 11:30

EURHUF az elmúlt egy hónapban:

[link]

Látható, hogy a nyilatkozat napján felment az euró (gyengült a forint), majd 4 nappal a nyilatkozat után már elérte az árfolyam a nyilatkozat előtt egy héttel érvényes szintet. Vagyis őszintétlen hiszti, amit a nyilatkozat körül a baloldal művel. Ezt vagy te is tudod, és akkor egyszerűen hazudozol, vagy nem tudod, de akkor azt sem hiszem, hogy tudod, mi az a shortolás - csak beszélsz róla :)))))

2010. jún. 26. 12:11
 23/36 anonim ***** válasza:
Nem kell fosni devizahitelesek,ősztől jön a kormánytól segitség,addig meg kitartás!
2010. jún. 26. 13:04
 24/36 anonim ***** válasza:
Milyen formában jön a segítség?Ha tényleg így lesz, megkövetek minden fideszest.
2010. jún. 26. 13:09
 25/36 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ahhoz a Jobbikot kellett volna választani.

Akkor lenne atombombánk Irántól, ledobnánk Svájcra, oszt azzal el lenne intézve :>

2010. jún. 26. 13:36
 26/36 anonim ***** válasza:
Ha-Ha!A következő választáson ezt is mérelgelni fogom:-)))))Bár lehet hogy a mi honatyáinkat kellene egy kicsit beijeszteni,hátha eszükbe jutna hogy választók is vannak két választási kampány között:-)
2010. jún. 26. 14:39
 27/36 anonim ***** válasza:
0%

12:11

mutatok én neked jobb grafikont: [link]

nézd meg szépen hol voltak az árfolyamok Bajnai idején, és nézd meg szépen hogy alakul, mióta megválasztották a Fideszt.

2010. jún. 26. 15:19
 28/36 anonim ***** válasza:
53%

ma 15:19

A Kósa-Szijjártó beszéd június 7-én volt. Eddig arról beszéltünk. De most úgy látom, témát váltottál és azt próbálod bizonyítani, hogy az új kormány miatt romlik a forint. Ez persze érdekes elképzelés, hiszen március közepén kezdődött a forint gyengülésének mostani trendje, a választás áprilisban volt, az új kormány pedig május 29-én lépett hivatalba.

De tudom, még a rossz időért is a Fidesz is a hibás.

2010. jún. 26. 16:04
 29/36 anonim ***** válasza:
56%

:-))))Eddig a Fideszesek támadták az előző kormányt gátlástalanul,most a Fideszesek védekeznek:-)Innen is látszik, hogy majdnem mindegy itt ki van kormányon, az átlagember mindig sz@rban van és csak saját magára számíthat..

Egyébként politikát félretéve miért olyan nagy igénye az az embernek hogy fedél legyen a feje felett?Ha minden jól megy 55 éves leszek mire kifizetem a házat,addig csóróskodom,és persze addigra már ez a ház is csak viskó lesz, mert nincs pénzem rendbe tartani,tehát nekem se lesz jobb mint a mostani kisnyugdíjasnak...Na ezt kéne megoldani FIDESZ,MSZP vagy akárki,hogy legalább a gyerekemnek jobb legyen:-)

2010. jún. 26. 17:45
 30/36 anonim ***** válasza:

"Egyébként politikát félretéve miért olyan nagy igénye az az embernek hogy fedél legyen a feje felett?Ha minden jól megy 55 éves leszek mire kifizetem a házat,addig csóróskodom"

Pl. a legtöbb amerikainak egész életében nem lesz soha saját háza. A saját ház/lakás mindenhol nehezen megoldható dolog. De Nyugat-Európában is bérlakás a lakások többsége.

2010. jún. 26. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!