Szerintetek miért nincsen ilyen bank?
Miért nincs olyan bank, amely sokkal emberségesebb, szolidárisabb, mint a többi?
pl. ha valaki elveszti a munkáját, és az aktuális törlesztőrészlet elmarad, akkor nem rögtön küldi rá a végrehajtót, behajtót. Hanem mondjuk megengedi, hogy majd a következő hónapban befizeti, vagy amikor lesz munkája, akkor egy kedvevező kamattal, stb. Ezer féle lehetőség lenne.
De általában ez itthon nem nagyon szokott működni. Hozzátenném, hogy a többi szolgáltató is hasonló. Ha elmaradsz az áram fizetéssel 2-3 napot. Már kapcsolják is ki.
Miért nem emberségesebbek? Mert akkor nem félnénk annyira tőlük?
Az hogy létrejön egy bank, ami sokkal emberségesebb.
- Amúgy normális vagy? A bank nem szeretet otthon hanem üzleti vállalkozás.
És egyébként jobban jár azzal, ha bedől a hitel, mintha csak törlesztgeti. Számolj csak utána. Az ingatlan piaci értékének 20-30% -áért veszi meg az ingatlant a bank.
- kvra nem, ugyanis a bank nem veszi meg a lakást hanem elárverezteti. Ha tudsz olyan árverést ahol 20-30%-on mennek a lakások / házak akkor szólj, már megyek is.
Persze a bank megpróbálja behajtani az az ügyfél által felhalmozott tartozást. Egyébként mindenki más ezt tenné, hiszen a hitelező kötelezettségeket is vállalt, nem csak azt, hogy akkor beköltözik egy lakásba. Ettől függetlenül minden bonyodalom csak nyűg a banknak, ami ráadásul csökkenti annak az esélyét, hogy az ügyfél pontosan törleszt... TEHÁT... a banknak nem érdeke az árverezés. Ezért is van, hogy egy jó adós meg tud állapodni a bankkal akkor is amikor csúszásban van.
Hagyjátok rá, ez csak valamelyik ügyeletes troll.
Direkt nyomja a bullshitet hogy ezzel provokáljon vitát.
Erre élvezkedik,
Kérdező,
érdeklődj utána, hogyan lehet bankot alapítani, aztán láss hozzá ilyen bank alapításához!
Igatok van! Azt hiszem rossz helyen tettem fel a kérdést.
Kár hogy ez a viszonylag komoly oldal viccoldallá vált.
Ezennel ezt a kérdést le is zárnám!
Inkább felteszem máshol.
Nekem 9 nappal később jött meg a számlám, mint a befizetési határideje jeleztem nekik telefonban, hogy nem jött meg. Annak ellenére, hogy 8700Ft túlfizetésben voltam nálam lazán kikötötték, a számlám kevesebb volt ennél!
Mint kiderült, a környékben 11 helyen volt kikapcsolás, így az enyém miatt nem kellett nekik külön kiszállást beiktatniuk, hanem zsinórban kikötötték 1 napos elmaradás esetén is.
Ha levonták volna a túlfizetésemből, még akkor is pluszban maradtam volna, ráadásul elöbb jeleztem nekik, hogy nem küldtek számlát, minthogy jöttek volna kikötni, de nem hatotta meg az ügyfélszolgálatukat!
Emberséges bank lol. Ha én bankot nyitnék, pont nem az érné meg a bankomnak, hogy az emberség miatt jöjjenek oda :D
Üzletben nincs barátság, még nem hallottad?
Nekem, mint banknak nem kellene olyan ügyfél, aki nem vesz komolyan egy szerződést. Hidd el, jól megvannak azok a bankok a te emberséged nélkül is :D
Kis kamugépek. Pillanatig ne zavarjon senkit, hogy már több, mint egy éve csak a becsérték 1005-án lehet licitet tartani és sokszori árverezési próbálkozás után is csak 90%-ig lehet lemenni...
Vagy csak te hiszed, hogy 10M-t ér a putrid, az értékbecslő másképp látja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!