Gungasam kérdése:
Ez teljesen helyénvaló? Tehetnék bármit ellene? Nincsen biztonségban a lenyelt bankkártya az ATM-ben? Ráadásul letiltva? Ez szándékos megkárosítása az ügyfélnek?
Figyelt kérdés
Az otp ATM-be nyomtam a BB-s hitelkártyámat. A gép nem adta ki. Megtudtam, hogy a bankok közti összeesküvés áldozataként a kártyámat megsemmisítik.
Üf.szolg.: biztonsági okokból semmisítik meg!
Ez ideig abban a hitben ringattam magam, hogy az elnyelt bankkártyák visszaszármaztathatóak a kártyabirtokosnak.
2018. okt. 18. 14:47
1/27 anonim válasza:
És mit nem értesz azon, hogy ez a te érdeked?
2/27 anonim válasza:
De miért nyelte el?
Bármilyen automatából vehetsz fel pénzt bármilyen kártyával.
Nem tudtam a pin kódot? Le volt már tiltva a kártya? Indok nélkül nem nyeli be.
3/27 anonim válasza:
nekem volt már hogy 3X rossz PIN-t adtam meg mert apukám neve ugyanaz és összekeveredett a kártya, másik esetben meg épp rendszerfrissítés volt az automatán, benyelte, aztán kb egy hét múlva megérkezett postán ajánlott levélben a kártyám, kipostázták minden probléma nélkül
4/27 anonim válasza:
A "BB" az Bp. Bank?
(Igényelj másik kártyát)
5/27 anonim válasza:
"a bankok közti összeesküvés áldozataként a kártyámat megsemmisítik."
Milyen összeesküvés??
6/27 A kérdező kommentje:
válaszolok a válaszolóknak (XD) a BB. az tényleg a budapest bank. Nem vehetek fel pénzt BB kártyával ha az otp-s kártya pin-jét ütöm be...
2018. okt. 18. 17:06
7/27 A kérdező kommentje:
"összeesküvés" abban a tekintetben, hogy a bankok egymást közt kötöttek szerződést ( ki tudja mióta él ez) , hogy egymás bankkártyáit nem küldik át egymáshoz ha tévedésből kerül hozzájuk. Ezt a telefonos Üf. szolga mondta. Azt meg magamtól tudom, hogy ez nem volt mindig így.
2018. okt. 18. 17:09
8/27 A kérdező kommentje:
Azért nem az én érdekem ez a mondvacsinált biztonsági megsemmísítése a kártyámnak mert az a kártya nekem pénzbe került és az új is legalább annyiba fog kerülni. Valamint az "elnyelt" kártya biztonságban lévőnek tekinthető az ATM-ben ráadásul letiltva.Ha postán kapnám vissza vagy a bankom küldené ki nekem, esetleg bemennék érte az jelentős anyagi megtakarítással járna. Régebben így volt.
2018. okt. 18. 17:13
9/27 anonim válasza:
OTP-s kártyád pin kódját írtad be, amikor a BB-s kártyádat használtad, azért, mert OTP-s automatába tetted be?
Én egyre jobban nem értem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!