Ha már nincs fejlődés, akkor mitől van infláció?
Már elértük a technika csúcsát. Innen már nincs tovább, legalábbis nem az elkövetkezendő 200 évben. Minden fel van fedezve amit lehetett és minden maxra van modernizálva: acélgyártás, mezőgazdaság, közlekedés.
Már csak a luxus cikkek maradtak szerintem amik feljődhetnek, pl. TV, virtuális TV meg tököm tudja mi, de erre nincs az emberek többségének szüksége. Tehát kérdem én, mitől folytatódik az infláció? Mitől emelkednek a termékek árai? Magyarország lakossága csökken, mitől emelkednek az ingatlanok árai?
Ahogy elottem is leirtak, ket hibad is van.
Az egyik a jelenlegi technikai szint maximalisnak tekintese. Kb mintha az osember a pattintott szerszamokra mondana, hogy ez a technika csucsa. Neki meg elnezne az ember, de azert ez manapsag eleg szuk- es egyszeru latokorre utal.
A masik pedig az, hogy a fejlodestol fugg csak az inflacio. Mikozben sok, kulso es belso dolog okozhatja. De speciel a fejlodes maximumanak elerese (mivel ilyen amugy nincs) eppenseggel nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!