Fontos kérdés . Értelmes vàlaszokat várok?!
Figyelt kérdés
A kérdés hogy ha van egy feleségem és ki akarja deríteni a saját bankszámlaszámom és le venni róla a pénzt akkor azt hogyan tudja megtenni? És akkor megtudja tenni ha nem tud az újonnan nyitott bankkártyámról??? Kíváncsi vagyok. És bocsi a helyesíràsi hibákért ha van benne.2018. aug. 24. 19:55
11/19 A kérdező kommentje:
Jò akkor ha már ennyire nem ertitek !! Én. En és a "feleségem" mar nem lakunk együtt. Van más neki. Közös gyerekünk sincs.neki van ket 25 es 27 eves gyereke. A pénzemért jött velem össze. De nem jottem ra idoben. A gyerekei a penzembol drogot ilyesmit vettek mikozben azt hittem hogy jo emberek. A felesegem elszorta a penzem sajat jovedelme soha nem volt mert nem munkara alkalmas. Ez nem azt jelenti hogy mozgas serult vagy az agyaval lenne valami. O egyszeruen ilyen. Oke nincs bajom egy novel hogyha kedves hazimunkat azert csinal vagy legalabb szeret onmagamert egy kicsit. Es mivel kulon el es ismerem tudom hogy kepes arra vetemedni hogy felkeres egy bankot es be mutat valami papirt es meglop. Mivel most nem.tartozkodom Magyarorszagon(nyaralas) igy lehet hogy ra kap az alkalomra. Ezert irtam kerdest. Elsore nincs itelkezes . nem akarom meg lopni ot. Sot ha meg akarnam nincs mit lopjak tole. Es a valas az ot nem erdekli. De mostanra terveztem. Csak ugy ahigy elozonek irtam nem vagyok otthon. Es en szeretnem intezni. Ennyi....
2018. aug. 25. 00:29
13/19 A kérdező kommentje:
Utolso : ha nem hiszed el minek irsz idee??? Mikyen bizonyitekot mutassak?? Nem azert irtam ide h hitetlenek irkaljanak hanem normalis emberek
2018. aug. 25. 01:29
14/19 anonim válasza:
A válás őt nem érdekli? Attól te még elválhattál volna tőle. Addig minden ami a tiéd, az övé is.
15/19 anonim válasza:
1. Te jöttél úgy össze vele, hogy nincs munkája, azaz ezt elfogadtad.
2. Házaságban minden jövedelem közös, akkor is, ha az egyik félnek semmi keresete sincs, ez ugyanis a házasság egyik jogi alapmeghatározása.
3. A "te" baknszámlád is közös szerzemény, még akkor is, ha te nem tudod felfogni.
4. Ha el akarnál válni, az csak annyiból áll, hogy te adod be a válókeresetet, ez alapján kimondják a válást.
5. Viszont ebben az esetben minden vagyont feleznek, a "titkos" bankszámlán lévö pénzeket is, emellett még meg is büntetnek, ha el akarsz titkolni bármilyen vagyont is.
16/19 anonim válasza:
Ha egy "saját" bankszámlát nyitsz, hogyahhoz enm férjen hozzá a feleséged, az jogilag lopás! Jobb, ha ezt tudod, mielött itt okoskodsz!
17/19 anonim válasza:
Uzálom ezeket a vérbanyákat, akik ilyenkor is a férfiba rúgnak. Lehet lepontozni, nem érdekel.
18/19 anonim válasza:
Én meg utálom azokat, akik két mondat után egyből gonosznak\ri.bancnak titulálják a nőt, holott fogalmuk sincs a történtekről. MINDKÉT felet hallani kellene.
19/19 anonim válasza:
Mese habbal...amúgy a vagyonközösség egyáltalán nem olyan egyértelmű, ahogy itt többen hiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!