OTP vagy Cetelem személyi hitel (adósságrendező)?
Az elmúlt hónapokban sajnos összejöttek a dolgaim, emiatt elég rendesen lemerítettem a hitelkártyám, amit nem tudok 1-2 hónap alatt visszatenni, emiatt gondoltam személyi kölcsönre, mert nem akarom addig fizetni a hitelkártya brutális kamatát...
Az OTP evidens választás lenne, mert ott van a folyószámlám és arra érkezik a fizetésem is. Kontra: itt olvastam olyan válaszokat, igaz magyarázat nélkül, hogy Isten ments az OTP-től és társaitól.
Néztem még a Cetelemet (itt jókat írtak róla), igényeltem is adósságrendező hitel (08.02.-án), de még nem hívtak vissza. Az ő nyomtatványukra kértem munkáltatói igazolást is.
A cetelemnél az előkalkulációban számolt törlesztőrészlet kb 5000Ft-tal növekedett egyéb költségek miatt az igénylés végére.
Tényleg annyira rossz az OTP, vagy tényleg jobb a Cetelem? Remélem tudtok segíteni. Válaszaitokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!