Több felmondott személyi kölcsönöm van?
19:25-ös.tudod,hogy nagy erőt adsz nekem-ugye?-komolyan már szinte lélekben mindent feladtam,nagyon szomorú vagyok ezek miatt a problémáim miatt és teljesen kilátástalannak láttam eddíg mindent...
Igen,nem semmi,amit leírtál,ezek tiszta hülyék,hogy nem egyeztek meg havi 75-ben-így most havi 35 az jó???-érdekes...-csak Nálad és nálam 5 felmondott hitel is van,ami nem tudom,hogy hogyan lesz,de ha te így fogod fel,megpróbálok én is egy picit lazítani,mert már aludni sem bírok és minden percem egy rettegés és ha rá gondolok a gyomrom összerándul.Neked mennyi a felmondott személyi kölcsöneid együttes összege?-ha nem indiszkrét
Ismét 19.25-ös vagyok:)
Össze sem tudom adni de nem is akarom. Amit már felmondtak azok összege: 1,7 millió,400ezer,+2 hitelkártya és egy folyóhitelszámla tartozás. Amit még fel fognak mondani az a ház 3,5 millió (már 4,5 lett belőle a válság miatt). De ez még sajnos nem minden mert ott a kocsi is.Szerintem 10 millió biztosan megvan összességében.Rendezni akarom mindenképpen hiszen a hitelt vissza kell fizetni. De bele bolondulni nem fogok miatta.Max majd vonják a nyugdíjamból.
19:25-ÖS Na nálam ugyan ez a helyzet van...kb ugyan ennyi a hiteleim összege...
És vannak már behajtó cégeknél a hiteleidből?-mert nekem igen,de olyan irreális összeget kéne befizetni és utána is fizetni,hogy az lehetetlenség...
Kíváncsi vagyok mi lesz ezután,de mostmár én is egy picit lazítani fogok,mert most is hajnali 2-kor még nem aludtam és már 5-kor fennt voltam,nem bírok aludni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!