Melyik bankhoz tudnék fordulni? Nem vagyok BAR listás, viszont van egy nagyobb A hitelem az OTP nél és egy személyi kölcsönöm.
kértem ajánlatot, pontosabban előzetes hitelbírálatot a Cofidistől, elküldték a szerződést, visszaküldtem a papírokat, elutasították, többszöri kérdésem ellenére sem mondták meg miért. annyit, hogy próbálkozzak pár hónap mulva.
pénzre lenne szükségem és a Credit hillhez mentem. Itt is nagyon biztattak, de már előre félek.
Nem tudom mennyi a törlesztésed és mennyi a fizud.
De nem fognak úgy hitelt adni,hogy ne maradjon a fizudból annyi amennyiből meg lehet élni.
Sehol nem kapsz.
Én is hasonló cipőben voltam, vagyok.
Az A hitelem (tartozás) 495e volt, és egy személyi kölcsön fennmaradó része 300e körül. Én jeleztem az OTP-nek, hogy ezt az összeget nem tudom kifizetni.
Megoldás az lett, A hitel megszűntetés (először nem akarták), és 12 hónapos fizetés (ez a max futamidő, amit kérni lehet, a havi összeg pedig a tartozás mértékétől függ).
Személyi kölcsön prolongálás 6 hónapra (havi8e), ez jól jött, hisz így a 12 hónapos kemény időszakból, 6 „könnyebb lett”, + sz.kölcsön futamidő hosszabbítás 12 hónappal, ezzel csökkente a másik 6 hónap havi terhét.
Mit mondjak, r… kemény volt, de más megoldás nem volt. Tanultam belőle egy életre!!!
Most ott tartok, hogy A hitel rendezve, és még 2 hónap van a személyi kölcsönből, augusztustól szabad vagyok.
utolsó:
a könnyen átver mit jelent?
de mennyit törlesztessz?
a mai szabályok szerint nem lehet a törlesztésedtöbb mint kb. 50.000. Ha ennél több a törlesztésed már most is,akkor senki nem ad neked hitelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!