Megéri-e manapság 2. milláért lakást venni, hogy aztán kiadjam 30k + rezsibe havonta?
Figyelt kérdés
Emiatt vennék fel kölcsönt, 1.2millát a többi önerő lenne.
Így úgymond más fizetné helyettem.
21 f
2018. júl. 27. 23:22
2/8 anonim válasza:
Én is így vettem, 2,5 év alatt a hitel felét már kifizettem. Amint letudom a dolgot, már költözöm is be a lakásba Anyáméktól. Másképp soha nem lenne saját lakásom, csak egy rakás tartozásom.
4/8 A kérdező kommentje:
kisvárosokban, nagyvárosok hatósugarában 10-50km-en találhatóak ilyen panelek, 1.5-2szobás kiszerelésben rengeteg
jó állapotban ráadásul
2018. júl. 28. 10:54
5/8 anonim válasza:
Ezek nem ingatlanvégrehajtásos lakások? Én főleg olyanokat találtam a hírdetésekben, vagy nagyon lepusztultak, vagy nagyon elmaradott régiókban vannak.
Ez nem lenne rossz, ha egy másik városba lenne: [link]
6/8 A kérdező kommentje:
Nem
Itt elég olcsó a panel lakás, 2ért már szép 1.5-2szobás van
Emiatt gondolkodok olyan dolgokban, h vásárolok 1et kiadom majd ez a szám növekszik
2018. júl. 28. 12:22
8/8 anonim válasza:
Én ennyiért mindenhol csak lepukkant lakásokat talaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!