Otp sima türelmi idős lakáshitelünket nem tudjuk tovább fizetni, már a múlt hónapban elmaradtunk fél havival, mi fog következni? Valaki jár hasonló cipőben, hogy hiába kapálózik, sehol nem kap segítséget?
Elkövettem mindent, legalább tíz levelet írtam, telefonáltam hetente, voltam bankban személyesen, de le sem szarnak csak a markukat tartják. 56000-ről közel 130000-re nőtt a törlesztőnk. A múlt hónapban már elmaradásunk is volt, és ez így is marad, mert jövhóban szülök, második baba jön, és nem tudunk annyit befizetni, 50000 ft gyedem lesz. Azt mondta az otp-s ügyintéző, fogalmuk sincs, hogy kell áthidalót számolni, azt a kölcsönt amit az állam adna, pedig jogosultak lennénk rá, de le sem szrnak.
Ha bontja a bank a szerződést, mire számíthatunk?
Mielőtt felelőtlen hitelfelvevőnek titulálna valami burzsuj banda, elmondanám hogy 40m2-es lakásban lakunk. A jelzálog a mama 35-ös, és a mi 40-es lakásunkon van. Szóval nem kacsalábon forgó palotáról beszélek. Köszi előre is a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!