Raiffeisen csalók! (? )
Mégis hogy sikerült utalni?
A bankkártya számát adtátok meg?
Mert akkor k:rva gyorsan le kéne tiltani a kártyát és chargebacket kérni
Ha igaz a sztori, akkor valahol elszomorító, hogy manapság a zsebünkben lévő okostelefonnak több esze van, mint egész családoknak együtt. Privát számot már 10-15 éve sem vett fel normális ember, és főleg nem UTALUNK pénzt bemondásra. Nem is értem hogy lehet valaki ennyire egyszerű.
Csalók és rendőrség ide vagy oda, az emberi hülyeség ellen semmi nem véd.
Csak én nem értem ezt a dolgot?
Anyuka megadta a bankszámla számát és pénzzel húzták le?
Mivan?!
Ez engem is érdekelne, hogy mi volt a sztori...kicsit olyannak tűnik, mint az afrikai herceges átverés, hogy küldj X ezer dollárt, mert nem tud hazautazni, de ha hazautazik akkor milliókat kapsz. Itt mi volt az átverés tárgya? Miért tudtak rávenni, hogy küldjetek el 200ezret azért, hogy 75-öt kapjatok?
Egyébként rendőrségre kell menni. Bankszámlaszám az valakihez tartozik, le lehet fülelni az illetőt. Aztán a bankba is be kell menni rögvest, mert van esélyetek visszakapni, de ha a "büszkeségetek" többet ér, akkor maradjatok otthon, de az nem old meg semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!