Mit tegyek, ha nem bízom egy banknak egy konkrét bankfiókjában dolgozókban?
Egy kis vidéki településről származom, ahol nem szeretném, ha az ottani ügyintézők tudnának arról, mennyi pénzem/megtakarításom van pontosan. Sajnos volt már rá példa, hogy kikotyogtak ezt-azt a rokonoknak.
Olyat lehet kérni a bankomtól, hogy egy konkrét vidéki bankfiókból ne lehessen hozzáférni az számlainformációimhoz? Nem akarok másik bankhoz menni, mert ezt leszámítva elégedett vagyok a szolgáltatásaikkal.
Korábban egyszer már felnyomtam őket, kaptam kártérítést is a banktól a számlámra.
Azóta is folytatódik.
Felnyomtam másodszor is, akkor már semmi reakció a banktól sem, azt hiszik vicc, pedig tényleg visszahallom ezresre kerekítve a számlaegyenlegem mástól.
Első alkalommal a bank elismerte a banktitok sértést, ez elég ritka, mert bizonyítani sokszor nem lehet és nem szívesen ismerik el a bűncselekményt. Mert ez az!
Az első eset panaszát és az arra adott választ illetve az újabb panaszodat mellékelve tegyél bejelentést az MNB felügyeleti igazgatóságánál.
Hidd el, így hogy a korábbi eset bizonyított fognak az ügyeddel foglalkozni!
Miután megtetted a bejelentést, akár tájékoztathatod is róla a bankot, akkor majd kapkodnak a válasszal.
Tényleg felháborító, hogy ilyet megengednek maguknak, nem is kell annyiban hagyni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!