Menjetek be, egy próbát megér. De sajnos tömegével mennek az ilyen átverések, szóval nem hiszem hogy a rendőrség túlzottan potens lenne az ilyenek felderítésében...
A legnagyobb videómegosztó tele van pl ilyen hangfelvételekkel ahol ehhez hasonló trükkel próbálkoznak.
2018. júl. 11. 18:28
2/30 A kérdező kommentje:
Én elakarok menni a rendőrségre de édesanyám azt mondja hogy a rendőrség úgyse fog foglalkozni ezekkel, a pénzt pedig biztos hogy nem fogják visszautalni...de én akkor is elszeretnék menni, egy próbát megér.
Amúgy jó eséllyel igaza lesz, de még ha lenne is belőle valami, lehet hogy évek, mire oda jut a dolog, hogy a pénzetek viszont lássátok ha egyáltalán lesz belőle ügy de azt se valószínű. De egy próbát megérhet, menj be.
2018. júl. 11. 18:52
A bank visszautalja, holnap első dolgod legyen bemenni!
A rendőrségi feljelentés is mehet, mert 50 000Ft felett már bűncselekmény, 50e alatt meg szarnak bele!
Dolgoztam benzinkúton a tulaj nem fizette meg a védelmi díjat (Szerződéses díj adózva legálisan, havi 200e-ért a bejelentést követően legkésőbb 2 nap alatt kijönnek, majd intézkednek.) és láss csodát a rendőrautó mellett parkoló autó teli tankkal elhajtott még aznap, integettünk neki és még vissza sem integetett :)
Megfogtuk az urat, de a sünik bevédték a "kollégát", mi meg fizethettük a hiányt, de legalább nem csuktak le!
2018. júl. 11. 19:56
5/30 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el...édesanyám nem akar elmenni a rendőrségre, mert fél hogy hülyének fogják nézni hogy ő utalgatta át a pénzt, dehát nem tudtuk hogy mi utalunk...én próbálom rávenni egyenlőre hogy menjünk be de ha még írnátok valami bíztatót azt megköszönném! <3
OMG én ezt nem hiszem el, hogy valaki ennyire sügér
2018. júl. 11. 20:34
7/30 A kérdező kommentje:
6# Nem hinném hogy ebben a helyzetben te okosabban döntöttél volna. Vagy gondolom te hatalmas ésszel rendelkezhetsz ha ilyen s*gg vagy hogy csak mások kritizálásához értesz!
Rengetegszer hívtak már ilyenek és egyszer sem vettem be, mivel a csapból is az folyik, hogy sokan csalnak ezzel... drága tanuló pénz volt, de talán megtanultátok egy életre, fogd fel tandíjnak
2018. júl. 11. 20:44
9/30 A kérdező kommentje:
Rendben értem, erre magamtól is rájöttem...és nyilván hülyének tűnök de azért annyira nem vagyok hogy újra megtörténjen...és nem hiszem hogy ez egyedül csak velem történt meg, mert utána olvastam a neten...de hagyjuk...arra lennék inkább kíváncsi hogy a rendőrség indítana-e nyomozást vagy ilyesmit? Tapasztaltabb emberek esetleg tudnának segíteni?
Megvan a telefonszám? azzal lehet ilyenkor mit kezdeni, megvan, hogy hova ment az utalás? esetleg van hangfelvétel? ezek kellenének
2018. júl. 11. 21:00
Kapcsolódó kérdések: