Ti mit csinálnátok 3,7 millio forintal?
Figyelt kérdés
Eladtuk a régi házunkat, és ebből a rám eső rész ez az összeg.Viszonylag jól keresek, megvan ami nekem kell, így ezt a pénzt otp gépkocsinyeremény betétbe tettem.Néztem még a prémium magyar államkötvényt, de azt öt évre lenne érdemes lekötni, és nekem az túl sok.Ha 4 év után kivenném, akkor elvesztem ezt a 4 évet.#Kotveny
2018. júl. 7. 17:27
2/10 anonim válasza:
felújítanám a konyhát, a nappalit, 3 szobát, a kerítést és vennék új bútorokat, kb. erre lenne elég a pénz.
3/10 anonim válasza:
Elvégeznék valamilyen piacképes, pár hónapos tanfolyamot. Ha értenék valamihez (és nem létszükséglet ez a pénz), akkor (online formában) vállalkoznék belőle, esetleg utazgatnék pár helyre.
4/10 anonim válasza:
Házat vennék. Kipótolnám a megtakarított pénzünkkel és vidéken olyan házat vennék rajta, hogy hosszú évekig nem kéne költenem rá.
6/10 anonim válasza:
Államkötvényt vennék belőle.
Igazából vállalkozni, stb. eléggé kockázatos. Többször van bukó, mint nagy kaszálás. :)
8/10 anonim válasza:
"Ha 4 év után kivenném, akkor elvesztem ezt a 4 évet."
Nem vesztenél el semmit, ugyanúgy megkapod a kamatot a 4 évre.
Minimum 441 ezer forintot buksz 4 év alatt ha gépkocsinyereménybe tartod állampapír helyett. Kamat emelkedni fog ezért még többet buksz majd.
9/10 anonim válasza:
Semmit, félretenném saját házra.
10/10 anonim válasza:
Ha lenne hitelmentes lakásom, autó, állás, tehát minden meglenne, akkor kinéznék egy szinpatikus nyaraló helyet, és vennék egy üdülési jogot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!