Hol lehet hitelt felvenni tőzsdézésre?
Bármelyik személyi kölcsönnel, de jól meggondoltad ezt? Én inkább megspórolnám erre a pénzt, mert ha elmegy, akkor így jártál, de ha a hitelt veszted el, akkor utána kamatostól fizetheted vissza.
Őszintén nem tartom ezt jó ötletnek. Ebből szokott nagy bukta lenni. Gyűjtsd inkább össze a szükséges pénzt.
demószámlán...
Na egy újabb napi balek.
Az megvan, hogy a demoszamlan az ugyleteket ugy csavarjak es manipulaljak, ahogy csak akarjak? Mivel nem igazi penz, semmilyen szabalyozas nincs ra, semmilyen felugyeleti szerv nem ellenorzi a rendszereket, barmit odahazudnak, csak hogy vegre igazi penzt is kockaztass.
Amint megteszed, jonnek az orbitalis lehuzasok, ilyen-olyan, eddig meg sem emlitett dijak, jutalekok. A reszvenyeket, amikkel eddig 'jatszottal', felvaltjak a valodi, de sokkalta kockazatosabb papirok (adott esetben tozsdere be sem vezetett, szemetre valo filleres pump-and-dump sema szerinti hulladekok).
Kell ez neked?
ugyan azok a termékek vannak demószámlán, az árak is ugyan azok.
Biztos vagyok magamban, a kérdésre válaszoljatok.
Elég jól megy a tradeing, nem kértem kioktatást.
Ha van jelenleg hosszabb ideje tartó munkaviszonyod és normális fizetésed, bármelyik banktól kapsz szabad felhasználásút...
Ezek hiányában viszont valószínűleg sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!