Hol érdemes felvenni most személyi kölcsönt vagy adósságrendező hitelt?
Nagyon megjártam a hitelkártyával.Évekig jól működött, amit levásároltam róla, mindig időben visszautaltam.De múlt év őszén volt 2 váratlan kiadásom, amit csak erről tudtam megoldani, és közben ráadásnak még a munkámat is elvesztettem.Most van már új munkám, de nagyon kevés bérért.A levett pénzt emiatt nem tudom visszatenni, csak a havi minimumot, viszont így többet vonnak le, mint amivel nő az összeg.Pl.27 ezret kell fizetni minimumot, de levonnak 14 ezret.Akinek van, tudja.
Kiszámoltam, ha vennék fel valami hitelt, abból visszafizetném, jobban járnék.
Jelenleg melyik banknál érdemes személyi hitelt vagy adósságrendezőt felvenni?
Ne azt írjátok amit én is tudok, hogy így jár aki...stb.Mert nekem most nem ez kell.
Egyáltalán nem biztos, hogy kapnál hitelt, mert van hitelkártya tartozásod és azt írod, hogy kevés bért kapsz. Ha a bank nem látja biztosítva a hitel fedezetét, akkor indoklás nélkül elutasíthatja a hitelkérelmet - márpedig hitelfelvételnél mindig nyilatkozni kell, van-e más hiteled.
talán az adósságrendező hitel működhet - itt a link, mely bankoknál próbálhatod meg. A legtöbb bank oldalán lehet visszahívást kérni - tehát még pénzedbe sem kerül :-)
Hitelkártyára tuti nem adnak adósságrendezőt, szerintem, mivel ha azt visszatörleszted, még nem fog megszűnni, szemben egy lakás-, személyi- hitellel. A hitelkereted megmarad és megint lehet belőle költeni.
Itt csak az működhet ha személyi hitelt veszel fel, vagy ha a hitelkártyás bankodnál meg tudsz velük állapodni, hogy adjanak hitelt rá amivel visszatörleszted és utána megszüntetik. Bár szerintem nem mennek bele.
MEnnyi bért keresel az nagy kérdés? És az is, hogy mekkora a tartozásod, bár ha 27e a minimum, akkor gondolom olyan 540e körül lehet a tartozásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!