Hol érdemes hitelt felvenni?
20 éves vagyok, netto fizetésem 150 felett van, munkaviszonyom 3,5 hónapja van. Szabad felhasználásút szeretnék 1 millió körül. Autó cserére kell a pénz és egy továbbképzéshez. Társigénylő megoldható.
A probléma az hogy a legtöbb bank hosszabb munkaviszonyt kér.
Melyiknél érdemes próbálkozni?
Nem igazán fogsz hitelt kapni: túl fiatal vagy és szinte semmi munkaviszony nincs a hátad mögött ( általában 3 hónap a próbaidő - épp, hogy csak letöltötted)
Nem én "szóllak le" így, hanem a bankok: van olyan bank, amelyik 23 év alatt szóba sem áll az emberrel.
Meg azért az az igazság, hogy nettó 150-re elég sok az 1 millió.
nem tudom, mennyibe kerül a továbbképzés, de ha otthon laksz, akkor pikk-pakk félre tudsz tenni jelentősebb összeget - persze némi megszorításokkal :-)
Ne írjunk már neki hülyeségeket...
150-es fizuval semmi gond nincs, a jövedelem fele hitelezhető, 1 milliót simán megkaphatna.
Inkább tényleg a korral van a baj, de biztosan van olyan pénzintézet, ahol 20 év az alsó határ. Én most kapásból nem tudok ilyet, de keresgélj az oldalakon.
Sehol.
Fiatal, kevés jövedelem, majdnem próbaidő.
Háromszoros hátrány.
Providentnél 500 000 ft-ot kaphatsz kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!