Érdemes pénzügyi szakembert keresni, megbízhatóak?
Figyelt kérdés
Lakáshitelhez szeretnék hiteles tanácsadót kérdezni, de kicsit bizalmatlan vagyok. Nem az érdekel, hogy melyik bankot ajánlja, azt kitudom választani magam is, hanem pl. hogy diákhitel mennyire befolyásolja a lakáshitel felvételét negatív irányban. Mert jelenleg munka mellett tanulok, kitudnám fizetni az iskolát, de akkor a lakáshitel önerő lesz kevesebb. Ha meg felveszem a diákhitelt, az nyilván nem jó, de több az önerő és mivel gyerekeket szeretnénk hamarosan a férjemmel, a diákhitel egy részét lehet el is engednék a későbbiekben, azt meg kihasználnám.
Tehát olyan emberre van szükségem, akinek ez hivatása, és személyre szabottan tud számolni, tapasztalok segítségével. Találhatok ilyet az internet bugyraiban?
2018. máj. 6. 15:55
1/3 anonim válasza:
Nem kapok érte pénzt szal nem reklám, csak követem az írásait a neten. Keress rá az IFL-re facebookon. Itt szoktam olvasni az írásait, elvileg pénzügyi tanácsadást is vállal. Ahogy eddig lejött nekem ő egy független pénzügyi tanácsadó.
2/3 anonim válasza:
Nekem ez a munkám már 15 éve. Ha valóban szeretnél segítséget kapni, írj rám privátban, de ha nagyon messze laksz Budapesttől, akkor kollégát tudok javasolni, mert én nem tudok már bevállalni ügyleteket több 100 km-re.
3/3 anonim válasza:
Ezt a bankban is megmondják Neked, felesleges "pénzügyi tanácsadónak" fizetni, aki a legtöbb esetben biztosítási ügynök, vagy a múlt héten még húst darabolt valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!