Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Vajon ilyenkor mi a teendő?

Vajon ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Csalás áldozata lettem par hete, egy eladós oldalon. az a problemam, hogy elutaltam az osszeget netbankon keresztul egy szamlaszamra, es akinek fel kellett volna adni a csomagot, az eltunt. a babkba annyit tudtak tenni, hogy az illetonek levelet kuldenek, hogy utalja vissza a 9500 forintomat. de nem utalta. nyilvan adatot nekem nem fognak ki adni a rendorseg meg nem hiszem hogy foglalkozik 50ezer ft alatti dolgokkal. a bank tud meg valamit csinalni?

2018. máj. 20. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:
A bank nem tud semmit, de tegy feljelentest mindenkeppen a rendorsegen, ha meg paran feljelentik, foglalkoznak az uggyel.
2018. máj. 20. 19:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, én is azt tudom javasolni, amit az első válaszoló ír, ha több károsult van és átlépi a kár a szabálysértési értékhatárt, akkor nyomozni fognak. Egyébként nem.
2018. máj. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!