Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Csak abban a megyében szünhete...

Csak abban a megyében szünhetetem meg a bankszámlám? (Németország)

Figyelt kérdés

szeretnek egy uj bankot nyitni,mivel ami most van(commerzbank) itt a varosban olyan bank nincs.. ezt a bankszamlat 3 eve nyitottam Thuringiaban, most Badenben elek, es azt mondtak nem lehet megszuntetni mashol csak ott ahol csinaltattam???!

es ha nyitok egy masikat, es csak azt hasznalnam, lehet belole gond?

2018. ápr. 25. 09:34
 1/2 anonim ***** válasza:
jobb megszuntetni, mert ha van pl szamlavezetesi dij, az gyulni fog. kerdezd meg az uj bankot hogy meghatalmazassal at tud-e mindent hozatni a regi szamlarol. en most valtok a Sparkasserol a Targobankhoz, a targo mindent elintez helyettem, ergo ok szuntetik meg es veszik fel a kapcsolatot a Sparkasseval. meg a munkahelyemre is ok szolnak, mindenhova, ahova csoportos beszedesi megbizasom is van. amugy hivatalosan tenyleg ott kell megszuntetni, ahol nyitottad, ha olyan banknal voltal, ami Landkreis-onkent valtozo. (Sparkasse, Volksbank...stb)
2018. ápr. 25. 09:43
 2/2 anonim ***** válasza:
De, meg lehet szüntetni bármelyik fiókjukban bármelyik megyében, csak csapkodni kell az asztalt. Arra játszanak, hogy nem szünteted meg, megfeledkezel róla, ráterhelnek egy csomó számlavezetési költséget, aztán majd valamikor behajtják rajtad, tapasztalat.
2018. ápr. 25. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!