Mennyibe kerül az éves bankkártya-használati díjatok? Nemrég mellbe vágott, h. éves díj gyanánt terhelték a számlámat 5490 Ft-tal. (K&H, dombornyomott Master Card).
Az ügyintéző azt mondta, h. ez banktól függetlenül mindenkinek azonos összeg, mivel a kibocsátó szabja ki/ számolja fel. Ezt elég kétkedve fogadtam, de nincs kedvem a netre feltett összes hirdetményt végignyálazni.
Ti mennyit fizettek? (Normál lakossági v. a bank által a munkáltatóddal kialakított díjat is írhatod (évekig ez utóbbi, szinte filléres díjcsomag volt nekem).
(Nálam az első éve ingyenes volt, tehát ne azt írjátok.)
Szerintem annyira nem vagyok pénzügyi analfabéta. 'Nagyjából' értem a kártyák működési elvét (pl. a vásárlások után járó visszatérítéseket, jóváíráshoz kötött díjkedvezményeket, stb.)
Nekem is van/ volt többféle kártyám:
UniCredit dombor Master (kb. 15 éve), jelenleg céges csomagban, azaz a cégem és az UC. közötti megállapodás következtében, egy gagyi OTP Visa, K&H dombor Master (ez csak 2 éves).
Férjem révén Erste hitel-társkártya (megszüntettem),
UniC. hitelkártya (ezt is megszüntettem),
Voltam Mezőbank, névváltás után Erste ügyfél kb. 15 évig.
Később Erste WizzAir hitel (megszüntettem),
Axabank (megszüntettem).
Volt céges CIB-em.
Mikor külföldön éltem a német Sparkassénél, angol HSBC-nél voltam ügyfél. (Kezeltem még - munkám révén - egy cégcsoport angol Citibanknál ill. svájci UBS-nél lévő számláit, tehát kvázi képben vagyok a rendszer működésével, van rálátásom, csak eddig nem ennyiket fizettem a kártyájáért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!