Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ez megoldás lehet a gondjainkra?

Ez megoldás lehet a gondjainkra?

Figyelt kérdés

Van egy autóhitelünk, havi 30000 amit rendesen törlesztünk. Sajnos a kocsit kivonta a végrehajtó a forgalomból, hogy ne bírjuk eladni. Van egy 300000-s telefontartozás úgy néz ki elárverezik az autót miatta. A bank így fel fogja mondani a szerződést az autóval kapcsolatban? Vagy fizethetem tovább a havi törlesztőt?

A másik gond a lakás. Úgy terveztük, vesz fel a párom lakáshitelt, abból meg a szocpolból (tudom már nem így hívják, de jár!) vennénk egy házat ami az én nevemre kerülne, nehogy azt meg az autó miatt árverezzék el. Ha az én nevemen van, nem tudják elvenni. A párom meg elmenne feketén dolgozni így a kocsit se tudnák behajtani rajta ha egybe kéri a bank az autó elárverezése után.

Megoldható ez így? Lenne biztos fedél a fejünk fölött és meg is tudnánk élni.

2010. jún. 9. 14:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Te tévedésben vagy..Ez nem így megy!Ha 10 milliót mondasz a bankban,hogy ennyiért akarsz lakást venni,ők ezt csak akkor fizetik ki ha megvan a megfelelő önerő,megfelelő munkaigazolás a részetekről.Mivel nem ti kapjátok meg kézben a pénzt hanem a bank utalja az eladó bankjának a pénzt,már itt lebuktatok.Nem beszélve arról,hogy az önerőt nektek be kell mutatni előre a banknak..

A másik,hogy az sem járna jól aki eladná a házát,mert ha ő 6 milliós házát a ti kérésetekre 10 millióért"árulja" neki is 10 milliós összeg lesz fel tüntetve az adásvételi szerződésén. ha neki is adóznia kell akkor 10 millióból kellene.Nagyon rosszul járna..

Amit fel kellene fognod,hogy te a kezedbe nem kapsz egy fillért sem.A bank utalja el,nem ti..

2010. jún. 9. 15:20
 12/29 A kérdező kommentje:
Az eladó befekteti, nem kell adóznia utána.
2010. jún. 9. 15:22
 13/29 anonim ***** válasza:

Te tényleg nem fogod fel???

-ELŐRE FEL KELL MUTATNI AZ ÖNERŐT (ha 20% akkor az 2 millió forint)

- A BANK UTALJA TOVÁBB A BANKNAK TI NEM KAPTOK KÉZBE SEMMIT..

2010. jún. 9. 15:23
 14/29 anonim ***** válasza:
azt már leszűrtem, hogy hülye vagy de nagyon a pénzügyekhez...de áruld már el hány éves vagy? és hogy ha rendesen fizettek, akkor hogy jön a képbe a végrehajtó???? nem mellesleg, ha végrehajtás alatt áltok, szerinted KHR listán nem vagytok rajta, ki a fene adna nektek hitelt???
2010. jún. 9. 15:26
 15/29 anonim ***** válasza:
*álltok..na már helyesen se tudok írni :S
2010. jún. 9. 15:27
 16/29 A kérdező kommentje:
A végrehajtó azért árverezi el az autónkat mert volt egy 50000 ft-os számlatartozásunk a Pannon felé, amiből nagyon gyorsan 300000 ft-os adósság lett.
2010. jún. 9. 15:31
 17/29 anonim ***** válasza:
istenem....ha a telefonszámlát se fizetitek, miből akartok még hitelt felvenni???? a feketemunkára???
2010. jún. 9. 15:33
 18/29 A kérdező kommentje:
Igazából nem ez volt a kérdésem, hanem hogy az elgondolásunk mennyire kivitelezhetőnek tűnik. Az hogy miből fizetünk nem ide tartozik.
2010. jún. 9. 15:36
 19/29 anonim ***** válasza:

Akkor válaszolok a kérdésedre.Az elgondolásotok nem kivitelezhető több okból is.

Csak kettőt említenék meg.

1. Mivel végrehajtó foglalkozik már veletek így biztos BAR listások vagytok.(ha nem tudod érdeklődj utána)

2. fekete munkával egyik bank sem foglalkozik veletek.

Már kettőt is felsoroltam(és még van pár ok amiért nem kivitelezhető az elképzelésetek) amiért semmiképpen nem fogtok hitelt kapni...

Mert ugye a bankban sem mondhatod az ügyintézőnek,hogy "ne foglalkozz avval miből,és hogyan fizetem a kölcsönt vissza..")

2010. jún. 9. 15:56
 20/29 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetném még azt a pár okot is?
2010. jún. 9. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!