Melyik banknál érné meg jobban személyi kölcsönt intézni ebben a hónapban?
Személyi kölcsönre lenne szükségem 1 000000 Ft értékben,és szeretném tudni előre hogy az alábbiak közül melyik bank lenne a legjobb választás?Otp,Budapest Bank,Erste,Raiffeisen.
Nem szeretnék semmilyen rejtett költségekbe esni,ez is fontos lenne!Hogy ha 60 vagy 72 hónapra venném fel ezt az összeget és havi 20-25 ezer között van a törlesztés,az jó ár szerintetek?Meg ami még fontos lenne hogy majd az adott bank emeli majd le minden hónapban ezt az összeget a számlámról?Vagy nekem kell majd mindig átutalni?Olyanoktól is érdekelne válasz aki esetleg banknál dolgozik vagy szintén vett már fel személyi kölcsönt és esetleg jelenleg is törleszt!
Gondolom, ez is Te vagy:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..
Az a helyzet, hogy nem igazán úgy működik ez a dolog, hogy melyik banknál éri meg felvenni - inkább az a kérdés: melyik bank ad hitelt?
Rejtett költség nem szokott személyi kölcsönnél lenni - max az fordul elő, amit sokan "bekajálnak", hogy hú, 8 %-os hitelre van személyi kölcsön, milyen olcsó, aztán nem nézik, hogy ez csak akkor igaz, ha min. nettó 250 ft a jövedelme.
Itt tudsz nézegetni:
Nem tudom ezt miből gondolod mivel most írtam először,tehát ezt rosszul gondolod de mindegy is,érdekes felfogásod van:)
Az hogy kapok e azzal nem lesz gond mivel biztos!
A válaszod nem sokat segített de azért köszi!
Abból gondoltam, hogy pont annyi időre vennéd fel, amennyiről az ott kérdező is beszélt és épp valaki írta neki : "20 évre 10 év fixálással 25-26.000 Ft körül van "
És ott a kérdezőnek minimálbére volt - ezért írtam, hogy manapság a bankok határozzák meg, hogy kinek adnak és kinek nem.
No mindegy.
Azt meg végképp nem nértem, hogy miért nem segített a válaszom, hiszen felhívtam a figyelmedet, hogy az alacsony kamat csak a nettó 250-es fizetésre vonatkozik és belinkeltem egy kalkulátort.
no mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!