A végrehajtó megkeres először hogy megállapodjunk? üdv! Vettem fel a cofidistol 3.9 milliós szemelyi kölcsönt. Sajnos nem tudtam fizetni ezert felmondtak és most kaptam a levelet hogy 15 napom van egy összegbe befizetni.
Egyezkedni pl részletfizetésben Neked kell a végrehajtást kérővel.
A végrehajtás attól függ a végrehajtási munkadijat mikorra előlegezi meg a végrehajtást kérő.
Keresni nem fognak kerestek már eleget ( gondolom), hogy tartozol.Amiatt is mondták fel a szerződést.
A vegrehajtas egyetemleges, tehát a bankszamla inkasszó mellett fizetés letiltás, esetleg ingatlanra terhelés egyszerre megy aminek a díjai növelik a tartozásod az eddigi költségek az alap tőke és kamattartozas mellett majd pedig ha kifizetted akkor ugyanezek visszavonásának költsége is rád hárul a végrehajtó behajtási jutalékával együtt. Szóval az a 3,9 millió ami csak tőke, ettől jóval több is lehet. És termthet a fizetés letiltas és bankszamla inkasszo olyan elethelyzetet amiből nehéz kilábalni és más fizetni valóból generál újabb végrehajtást.
Ezért célszerű egyezkedned.
"és most kaptam a levelet"
Kitől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!