Kaphatok OTP személyi kölcsönt?
Ugye 1 év folyamatos munkaviszony után ad az OTP hitelt. Ez márciusban teljesülne is, viszont év közben volt egy munkahely váltásom, ami miatt 2 nap kimaradt.
A kérdés, hogy a 2 nap miatt bukhatom e a hitel igénylést? Vagy van pár türelmi nap, ami alatt nem számít megszakításnak? Nettó keresetem jóval átlag fölött van, nincs más hitelem, náluk tartom a pénzem.
Viszony kis összegről van szó. Egy millió alatt. Voltam már bent náluk érdeklődni, de akkor nem volt eszembe, hogy rákérdezzek.
Köszi!
(8:52)
A hitelkeret nem opció szerintem ebben az esetben. Ahhoz túl nagy összegről van szó. Egyébként a OTP-nek nagyon magas a kamata. 1 millió forint, 3évre 19,5%THM. Úgy, hogy még a pénzem is náluk tartom.
(9:26)
Ilyen téren nincs gond. Több mint fél vagyok az új munkahelyemen. A egyetlen kivetnivalónak azt találták, hogy nincs meg az egy év folyamatos munkaviszony. Egyébként én is úgy gondoltam, hogy csak az előbbi számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!