Vettem fel A hitelt 90 ezret, viszont már nem a kártyára érkezik a fizum. A bankba azt mondták, hogy jobb lenne ha vissza fizetném a 90et mert bar listara kerülhetek. Viszont személyi kőlcsont szeretnek felvenni. Meddigg lehet befizetni?
A fizetés nem a kártyádra, hanem a bankszámládra érkezik.
Ha kaptál "A hitelt", ami tulajdonképpen folyószámla hitel, azt azért kaphattad, mert rendszeresen érkezett a fizetésed a bankszámlára. Mivel most nem érkezik oda a fizetésed, ezért felmondják az A hiteles szerződésedet és ha nem fizeted ki egy összegben, BAR/ KHR listára kerülsz, azaz nyilvántartott tartozásod lesz.
Tekintettel arra, hogy az OTP szerint most Te egy adós vagy, aki nem fizette meg a tartozását, ezért nem fogsz kapni személyi kölcsönt - az OTP sem hülye.
Azt hiszem, 3 hónap tartozás után kerülsz KHR listára - de én a helyedben nem várnám meg. Gyorsanbefizetném a fizetésemből, aztán igen összehúznám magam 1 hónapig. Vagy menj be a bankba és próbálj meg egyezkedni,hogy a felét most, a másik felét következő hónapban kifizeted.
Sanyi mi lett a 2 millió Ft-oddal, amiből Dubaijból akartál behozni luxusautókat?
Ennyire nem jött be az üzlet és 4 nap alatt már kölcsönt is kellett felvenned?
Esetleg megfogadtad a viccelődök tanácsát és elkezdtél valuta változni a vételi és eladási ár különbözetére alapozva??? (Már ott is mondtam neked, te az ELADÁSI árat fizeted és a VÉTELI árat kapod meg, nem hittél nekem :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!