Anny, hogy terhes a feleségem és szeretnénk házat venni hamarosan. Kpba fizet a főnők és mini. Bérre vagyok bejelentve. Jogosult vagyok a jelzálog hitelre?
"Az eddigi átlagfizetésem kátyára 140 ezer ment fooyamatosan fél éven át"
"Minimálbérre vagyunk bejelentve jelenleg,elözőleg 160 ezer bruttóra voltunk... de több munkahelyünk is volt..."
"Kpba fizet a főnők és mini. Bérre vagyok bejelentve"
"3 hónapja kb-ban kapom a fizut... "
"Hiteligénylésnél alapfeltétel, hogy legalább 3 hónapja legyen munkaviszonyod ugyanannál a munkáltatónál, ahol az igényléskor is dolgozol."
ma 08:17
"A kérdező kommentje:
Az március elsejével meglesz"
Száz szónak is egy a vége - úgy tűnik, hogy mivel még nem telt le a 3 hónap, ezért a kérdező még próbaidős. nem is biztos, hogy márc. 1-én, a 3 hónap letelte után még meglesz a munkahelye, mivel írta, hogy több is volt, +
próbaidő alatt bármelyik fél indoklás nélkül, azonnali hatállyal felmondhat.
És csak jelzem a válaszolóknak, hogy a kérdező
02-11-én, a 08:51 -es válaszoló utáni hozzászólásait, szám szerint kettőt is töröltek az adminok, olyan minősíthetetlen stílusban írt.
Készpénben fizet, táppénzt és szabadságot nem fizet?
Akkor lehet, hogy be sem vagy jelentve - szerződés ide vagy oda.
Rólad beszélek, hogy ha kp-ben fizet és nincs szabadság, akkor lehet, be sem vagy jelentve, nem az asszonyról.
Te akarsz hitelt felvenni, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!