Foglaló nélkül házvásárlás?
Figyelt kérdés
Van egy 8 éves meg egy 10 éves Fundamentánk, havi 20-20 ezerrel fizettük, most jár le.
Szóval gyakorlatilag 5 millió önerőnk van náluk.
Most akarunk házat venni 12-15 millió közt.
Sok helyen olvasom 10% önerőt szokás fizetni.
De ha nekünk a Fundamentánál van az összes félretett pénzünk akkor hogy, miből?
Van még kb 1.5 milliónk, de az elmegy arra, hogy ügyvéd, illeték, ügyintézési díjak, alapvető bútorok...
Most nem fogunk tudni házat venni mert nem tudunk 1000 felé félrerakni milliókat?
2018. febr. 1. 13:21
11/12 anonim válasza:
07.21-es, sajnos minden szavadat alá tudom támasztani, ahány ügyintéző, annyiféle válasz, de szerencsére nekem megvan a jól bevált fiók, ahová járok, ott ki fogják nekem kotorni az üzletszabályzatukból a pontos választ, de azért nagyon köszönöm a hasznos infót.
12/12 anonim válasza:
Telefonon hívd őket először. Otp LTP oldalán van szám. Ott nem mondanak hülyeséget mert ha nem tudják inkább 10 perc várakozásra tesznek de egyeztetnek a háttér osztállyal és tuti jó infót kapsz. A fiókban ez egyáltalán nem biztos de persze lehet, hogy szerencséd van, csak sokkal bizonytalanabb. És ha igazából az ügyfél se tudja mit is lehet, akkor a fiókban nagyon könnyű megvezetni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!