Melyik a legjobb bank?

Figyelt kérdés
Szeretnék bankszámlát csinálni, és arra lennék kíváncsi, hogy melyik banknál érdemes. Az érdekelne még, hogy melyik banknál a legolcsóbb ha pénzt akarok levenni bankautomatából a bankkártyáról.
2010. jún. 6. 11:19
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Az OTP- nél párszor megvezettek. Én oda semmiképpen sem mennék. Most nekem is a Budapest Banknál van számlám, nagyon meg vagyok velük elégedve az eddigiek alapján. És ha hinni lehet a reklámjuknak, akkor most még ügyfélközpontúbbak lesznek!
2011. febr. 21. 13:04
 12/24 anonim válasza:

Akkor még szerencse, hogy sosem voltam az OTP-nél ha ennyien panaszkodnak rá! :D Én azért még tudnék egy negatív szavazatot dobni a CIB banknak is, voltam náluk, de többször is próbáltak hülyének nézni. Hogy az ügyfélszolgálatos kolléga volt-e szimplán görény, vagy ez a bank egészére igaz azt nem tudom... de hát a leginkább az ott dolgozókon keresztül lehet megítélni egy céget.

Mondjuk szerintem mindegy, hogy melyik banknál van az ember, bárhol találkozhat bunkó ügyfélszolgálatosokkal. Engem inkább az érdekel, hogy pénzügyileg stabil bank legyen... ne vigye el a pénzem egy csőddel vagy ilyesmi... meg persze ne legyen magas a havidíj a megrendelt szolgáltatásokért cserébe.

2011. febr. 23. 10:37
 13/24 anonim válasza:
Konkrétan nekem meg épphogy az ügyfélszolgálatosokkal van jó tapasztalatom! Én anno voltam az OTP-nél de már én is Budapest Bank-olok, mert árban Ők a legolcsóbbak, és én az ügyfélszolgálatukkal is tökéletesen meg vagyok elégedve mind a két banknak meg még nagyon régen a CIB-nél volt egy megtakarítási számlám ott is nagyon gyorsan rugalmasan ment az ügyintézés és ott is nagyon normálisak voltak.. De hisz azok is emberek és olyanok amilyenek de attól még a bank lehet jó mert az adott poszton olyan emberke ül akit nem szabadna emberek közé engedni, vagy csak egyszerűen rossz napja van :S
2011. febr. 23. 14:01
 14/24 anonim válasza:
66%
Szerintem igen is a Bankoknak maguknak felelőssége olyan személyeket alkalmazni, akik felelősen dolgoznak és nem rontják le a bank presztízsét. Ezt egy jól szervezett állásinterjúval és barátságos cégvezetéssel meg lehetne oldani. Sajnos a jelenlegi tapasztalataim szerint én vagyok értük és nem ők értem. És ez a fiók kezelésnél tanácsadásnál is megnyilvánul. Hiányzik a bizalom. Ezen például a BB próbál változtatni több kevesebb sikerrel. De számomra nem elég egy frappáns reklám, ha nincs mögötte tartalom mikor bemegyek érdeklődni.
2011. márc. 17. 11:23
 15/24 anonim válasza:
Jelen esetben a BB nyújt elég jó feltételeket készpénzfelvételhez. Amúgy nagyban függ attól is hogy hány éves vagy mert sok banknál pl. 24 és 28 év között más lehetőségek is vannak persze ezt nem szokták megemlíteni valami sűrűn. Szóval ez megfontolandó! A BB-ről még annyit hogy nekem kicsit furcsa az új arcuk, Dalbir, de lehet hogy ő is nagyon jó lesz. A kommunikáció nagyon fontos, lehet hogy ezzel jobban fel tudják mérni az ügyfelek igényeit. Én amúgy szavaztam, ezt válaszul annak aki még régebben linkelt;)
2011. márc. 17. 13:30
 16/24 anonim válasza:
40%

OTP mellett azért szoktak érvelni, mert "oly sok ATM van belőle a fővárosban, minden sarkon". Nos igen, és kb ennyi. Húgomnak OTPje van, menekül ahogy tud. Lehúzósak.

A K&H, Erste sem tűnik megérinek, az Allianz meg biztosító, külföldön nem is tudnak róla az Allianzosok, hogy banki része van Magyarországon. Én így jártam, megmosolyogták.

A BudapestBank legalább próbál emberközpontú lenni, legalábbis legújabb reklámuk ezt sugallja.

A AXA jó, szép, meg minden, de csak annak, aki szinte csak a neten vásárol, mivel az ATM kérdésben abszolút halott a téma.

A Raiffeisen Bankról meg semmit sem tudok, de aminek ilyen hihetetlen hülye reklámja van, ahhoz én nem megyek az biztos.

2011. márc. 24. 11:14
 17/24 anonim válasza:
Nekem annyira nincs tapasztalatom a bankok terén, szóval meggyőző érveket nem tudok felhozni. Nekem igazából az első kártyám van még mindig, szóval eddig még nem váltottam bankot, de lassan nekem is ideje lesz. Budapest bank reklámjában elég sok dolgot ingyenesnek mondanak és ha ez így van akkor nekem nagyon megérné és mért ne lenne így pont most amikor a kommunikációra helyezik a hangsúlyt a reklámban is. Szóval majd lehet hogy hozzájuk megyek + most elég sokan is ajánlják. A reklámba meg furcsa ez a turbános emberke,de már hozzászoktam. Vicces lesz majd ő is...:)
2011. márc. 24. 14:52
 18/24 anonim válasza:

Nekem volt/van BB-s számlám összesen kettő van az egyik egy hitel számla OTP maradt régről, illetve egy BB-s minden fizetést és mindent azon tárolom.

Nem mondom, hogy el van eresztve ATM ügyben de azért frekventáltan akad belőle bőven. A honlapjukon a bankatm keresőben van egy térkép ahol ott van mind ;) :) Jó böngészést ;)

2011. márc. 31. 13:34
 19/24 anonim válasza:
Én még egyenlőre Junioros vagyok ,mert diákéletet élek, de jövőre már esetleges lesz a váltás mert kiöregszem, viszont a bátyám már három éve a BB-nél van és eddig teljesen korrektek voltak. Annyiban volt negatívabb a váltás, hogy Pesten tényleg bárhol talál automatát egy OTP-s, de inkább sétál többet mint a pénzét húzzák :)
2011. ápr. 6. 11:49
 20/24 anonim válasza:
nem akarok semmi ellen sem beszélni de azzal számolj, hogy ahogy kikerülsz a Juniorból abban a pillanatban a lehető legrosszabb csomagba fognak átpakolni tehát jobb lesz ha ahogy nem vagy már Junior bemész és megbeszéled velük, hogy most hogyan is lesz tovább és mit szeretnél csinálni meg mi mennyibe kerül, mert egyébként ezt maguktól önállóan megcsinálják és hidd el nem jársz jól...
2011. ápr. 6. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!