Melyik a legjobb bank?
Akkor még szerencse, hogy sosem voltam az OTP-nél ha ennyien panaszkodnak rá! :D Én azért még tudnék egy negatív szavazatot dobni a CIB banknak is, voltam náluk, de többször is próbáltak hülyének nézni. Hogy az ügyfélszolgálatos kolléga volt-e szimplán görény, vagy ez a bank egészére igaz azt nem tudom... de hát a leginkább az ott dolgozókon keresztül lehet megítélni egy céget.
Mondjuk szerintem mindegy, hogy melyik banknál van az ember, bárhol találkozhat bunkó ügyfélszolgálatosokkal. Engem inkább az érdekel, hogy pénzügyileg stabil bank legyen... ne vigye el a pénzem egy csőddel vagy ilyesmi... meg persze ne legyen magas a havidíj a megrendelt szolgáltatásokért cserébe.
OTP mellett azért szoktak érvelni, mert "oly sok ATM van belőle a fővárosban, minden sarkon". Nos igen, és kb ennyi. Húgomnak OTPje van, menekül ahogy tud. Lehúzósak.
A K&H, Erste sem tűnik megérinek, az Allianz meg biztosító, külföldön nem is tudnak róla az Allianzosok, hogy banki része van Magyarországon. Én így jártam, megmosolyogták.
A BudapestBank legalább próbál emberközpontú lenni, legalábbis legújabb reklámuk ezt sugallja.
A AXA jó, szép, meg minden, de csak annak, aki szinte csak a neten vásárol, mivel az ATM kérdésben abszolút halott a téma.
A Raiffeisen Bankról meg semmit sem tudok, de aminek ilyen hihetetlen hülye reklámja van, ahhoz én nem megyek az biztos.
Nekem volt/van BB-s számlám összesen kettő van az egyik egy hitel számla OTP maradt régről, illetve egy BB-s minden fizetést és mindent azon tárolom.
Nem mondom, hogy el van eresztve ATM ügyben de azért frekventáltan akad belőle bőven. A honlapjukon a bankatm keresőben van egy térkép ahol ott van mind ;) :) Jó böngészést ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!