Autóhitel 0% önerővel?
Ha a havi 4-450-ből nem sikerült önerőt félretenni rá, akkor nem sok jóval kecseget szerintem neked ez. Vagy ennyire le van terhelve a jövedelmed, vagy ennyire nem értesz a pénzügyekhez.
3-6 éves kocsira adnak 0% önerős hitelt eleve?
Általában azért egy 20%-ot szoktak kérni ehhez.
# 4/6 Időpont ma 08:18
Ez jó! :-)
Olyan valaki nevez csicskának másokat, aki arra büszke, hogy olyan melót végezhet Ausztriába, amit az osztrákok már nem hajlandóak megcsinálni ( fekete mosogató, utcaseprő, pizza futár...), és aki állítólag havi közel fél millát keres, de egy árva ganyija sincs önerőre - de azért beleülne egy más által levetett, szerinte menő kocsiba, mert azzal lehet rajoskodni. Miközben arra nem képes, hogy maga nézzen utána az általa elérhető hiteleknek.
Ha troll vagy azért, ha ez komoly akkor azért vagy vicces.
Én dolgoznék és dolgoztam is kint ennyiért, ha indokolt, de ettől azért komolyabb pénzügyi gondolkodással többre lehetne vinni, mint erőn felül hitelre használtautó. Ha meg se szalkas se kaja nincs emelle a fizetés mellé , akkor tényleg csak aránytalan nagy es felesleges kiadás lenne
Pár év alatt 2 ingatlan már az esetleges 6 milliós auto törlesztőjét is kitermelné. Nem pedig a fizetés 25%-a menne el csak az olyan autó törlesztőjére , ami nincs arányban az ehhez a fizetéshez tartozó "presztízzsel" 😀.
Volt munkatarsam vezető pozícióhoz kötötte anno a Mustang vásárlását. Igaz ott már 3000-4000 euro volt az alapfizu.
400-450 ezres fizu Ausztriában nem dicsőség. Legjobb barátnőm részmunkaidőben keresett ennyit ott.
A szüleim Németországban élnek, egy fizetésből oldják meg a lakást,rezsit,kajàt, mindent, a másikat teljes egészében félre teszik, de még ők sem akarnak Audival arcoskodni. Pedig nem egyet vehetnének vadiújan.
Szóval keress jobb munkahelyet “csicska”, valamint tanulj meg spórolni,aztán majd ha hitel nélkül tudsz megvenni egy autót szóba állunk.
Addig javaslom a swiftet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!