Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan működik a hitelátvállal...

Jegas kérdése:

Hogyan működik a hitelátvállalásos autó vásárlás?

Figyelt kérdés
Adott egy eladó autó, amit hitelre vettek és még 300ezer forintot kell kifizetni. Ennyi a meghírdetett vételára is. Mivel ennyi pénzem jelenleg nincs, de jó ajánlatnak tűnik ezért hitellel szeretném megvenni. A hitel átvállalás tűnik a legkézenfekvőbbnek de hogyan is működik ez és mi kell hozzá? A teljes menetét valaki megtudná nekem írni? Nem szeretném ha átvernének és ezt elég biztonságos megoldásnak találtam.

2017. szept. 21. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs 300 ezer forintod, de hitelre autót akarsz venni. Gratulálok.
2017. szept. 21. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Átírás?

Műszaki?

Kopó alkatrészek cseréje?

Kötelező?

Tankolás?

2017. szept. 21. 19:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy nem a döntésem helyességének az elbírálását kértem tőletek. Amíg nem láttok bele,lehet nem kéne mások pénztárcáját nézni. A kérdés megválaszolásán kívül egyébként sincs semmi közötök semmihez sem ami velem vagy az üggyel kapcsolatos. Pacsi a nagy orrotokra amit mindenbe beleüttök.
2017. szept. 22. 04:56
 4/4 anonim ***** válasza:

És miből kívánod kifizetni:

a, az autó átírásának díjait (cca. 100.000 forint)

b, a hitelszerződés módosításának díját (bankfüggő)

Amúgy hülyeség más szar hitelét átvállalni, ha van jövedelmed, vegyél fel rá saját új hitelt.

De a hisztis válaszodból úgy látom magad is rájöttél, hogy az egész ötleted hülyeség.

2017. szept. 25. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!