Ha stabil lenne a BTC, akkor mi határozná meg az árfolyamát?
Minden valutát magával rántott.
Most az esés, azért van, mert nincs több spekuláns és elkezdték eladni, vagy csak a piac beárazta?
"Most nem azért, de ez így eléggé szarul hangzik, mintha csak valami harmadik világbeli, bennfentesek által agyonmanipulált részvénytőzsdécskén járnánk. Valamikor az internet hajnalán... Gyuribá nem szállt be a shortolásba titokban?"
Nem hiszem, de úgy viselkedik, mint bármi más.
"Minden valutát magával rántott."
Milyen valutát? Az altcoinoknak nincs saját árfolyamuk, csak bitcoinban megadott árfolyamuk van utána azt számolják át USD-be a bitcoin árfolyam alapján.
"Most az esés, azért van, mert nincs több spekuláns és elkezdték eladni, vagy csak a piac beárazta?"
Nem újdonság:
Amit látok, most mindenki reménykedik, aki 15-16 felett szállt be.
Ether, BCH, meg a többi is eléggé összeesett. Erre értettem a többi valutát.
Mint minden részvénynél, úgy ennél is van korrekció. Csak ugye 40% az nem korrekció, hanem sok embernek ahogy néztem komoly bukás.
Akik az elmúlt 2 hétben istenítették, azok most nagyon diplomatikusok.
Ha tudta mindenki, hogy ez lesz, miért van ennyi sírógép a neten, akik buktak?
Hiszen, minden negyedévben összeesett az árfolyam.
Csak kérdezem, mert nagyon kíváncsi vagyok arra, akik a mostani pénzügyi rendszer végét jósolják a bitcoin miatt, miért nem látják, hogy ez pont ugyanolyan szabályok szerint értékelődik, mint minden más.
"mit látok, most mindenki reménykedik, aki 15-16 felett szállt be."
Hol? De úgy látom reménykedhet is, mert ilyen gyorsan ritkán szokott visszamenni.
"Csak ugye 40% az nem korrekció, hanem sok embernek ahogy néztem komoly bukás."
Hogy mi a korrekció az attól függ mennyi százalékot nőtt előtte és miért. Amíg nem adsz el, addig nincs bukás, ha 1 bitcoinod van akkor továbbra is 1 bitcoinod marad árfolyamtól függetlenül. Az hogy a weak handek meg a spekulálók kiesnek csak jót tesz mert több hodler marad meg azok akik valóban értik a technológiát így a legközelebbi mozgás kisebb lesz.
"Ha tudta mindenki, hogy ez lesz, miért van ennyi sírógép a neten, akik buktak?"
Nem találkoztam 1 ilyennel se.
"Nem találkoztam 1 ilyennel se."
Youtube-on az elmúlt napokban rengeteg videó alatt láttam ezt, hogy ő 15-16 vagy 17-nél szállt be. És most így mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!